Най-известната Къща в България отново е пълна със знаменитости, за които „играта загрубява" още преди да е започнала. Тази вечер, в продължение на три часа и половина, 17 лица от българския шоу бизнес приеха предизвикателството на Големия брат и станаха част от специалния, юбилеен сезон на шоуто.

СНИМКИ: Новите VIP Съквартиранти

Миглена Ангелова първа прекрачи прага на Къщата и веднага влезе в ролята на нейна стопанка. Жана Бергендорф я последва, а обещанието, което тя даде на зрителите беше, че влиза, за да покаже истинската Жана.

Явор Бахаров стана първият мъж в Къщата, а след него към компанията се присъедини световният модел Глория Петкова. Ути Бъчваров се превърна в мерудийката на шоуто, а Георги Софкин - в различният малък-голям Съквартирант.

Един от най-желаните ергени в страната - Борислав Комсийски призна, че иска да намери жена, с която да прекара остатъка от живота си. Изящната Надя Иванова събра погледите на зрителите с интелект и красота, а след нея към най-известната компания се присъедини режисьорът Георги Торнев.

Певицата Рени също внесе колорит в шоуто и призна, че не е изключено да открие отново любовта именно във VIP Brother. Любимият водещ от ММ - Роро успя да зарадва групата с присъствието си, а многофункционалната Ирина Тенчева го последва с признание, че влиза в играта, за да намери себе си.

Дъщерята на легендарния български журналист Димитър Цонев - Деси Цонева, прекрачи прага на Къщата с обещание да покаже, че е достойна наследница на името си.

Най-известните каки в България - кака Лара и кака Лили също се присъединиха към компанията и оставиха зрителите с впечатление за стара вражда между тях.

Композиторът и модел Алек Сандър впечатли всички с екстравагантната си визия и начин на мислене, а именитият Валентин Михов затвори вратата след себе си и с това най-известната Къща се напълни с колоритни и атрактивни Съквартиранти.

Зрителите избраха Жана Бергендорф за Таен бос на Къщата (ВИДЕО/СНИМКИ)
netinfo

Парадът на звездите обаче не беше нещото, с което Big Brother прекрати вечерта. Както той обеща на феновете си, изненадите заваляха още по време на влизането на Съквартирантите. Зрителите получиха изключително важната роля да определят кой ВИП Съквартирант да стане Тайният бос на Къщата, а тяхното решение беше категорично - певицата Жана Бергендорф. Изненадите не спряха и дотук. След като Big Brother увери Жана, че тежката задача се е паднала именно на нея, Големият брат тайно каза на останалите истината и постави истинската мисия - да саботират Тайния бос, но без той да ги заподозре дори най-малко.

Само 3 часа и половина след началото на сезона, изненадите вече валят, а зрителите ще могат да проследят развоя на мисията в понеделник вечер от 20.00 часа по NOVA, когато сюрпризите към Съквартирантите ще продължават с още по-голяма сила, защото VIP Brother празнува своя 10-и рожден ден, а той определено знае как се празнува.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook.

Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във VBOX7.

Всички подробности за Съквартирантите и най- актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016.