Аз съм кака... не! Всъщност истинското ми име е Лазера, но мисля, че и майка ми това не го помни. Актриса, телевизионна водеща или просто кака, може би съм обикновен темерут, който се прикрива зад една постоянна, безпричинна радост.

"Милион е едно желания" предопредели живота ми. На 16 се събуждаш като най-известния водещ в България. Може би само Кеворк Кеворкян беше по-известен от мен, няма баба, куче, бебе, птица, които да не те познават и да не се чудят тя ли е, тя е, тя е. През годините съм водила всичко - толк шоу, сутрешни блокове, била съм разследващ репортер - влизам и вдигам скандал, в един момент трясвам вратата, защото съм скандална репортерка и чувам "Я пък кака Лара какво се пени". И така... цял живот.

Много ми е трудно да си представя, че съм на 42. Вечното ми усещане е, че съм на 14. Обичам шума, обичам купона, обичам забавите, обичам цветовете... Какичка е трудно предвидима. Както съм ведра, мога да ти шибна един шамар и пак да се успокоя. Има нещо, с което никога няма да се примиря - човешката глупост. Тъп човек може да ме изкара от нерви. Тъп въпрос може да ме убие.

Искрено се надявам сред моите бъдещи Съквартиранти да няма тъп човек, тесногръд, расист, нетолерантен. Много трудно мога да се спра. Ако приемем, че Big Brother е батко, дойде времето батко да се изправи срещу кака. Big Sistesr или Big Brother - ще видим.

Лара Златарова във VIP Brother 2016 (ВИДЕО)
netinfo