Здравейте, аз съм Надя Иванова, актриса и телевизионна водеща, но хората ме помнят най-вече като Надя от "Елит". Ние представяхме звездите такива, каквито хората все още не ги бяха виждали. Станахме популярни много бързо и аз усетих тази популярност в рамките на 24 часа. От водеща на светско предаване рязко се превърнах и във водещо име в светските медии.

Най-голям интерес представляваха връзките ми. Най-коментираната беше тази с Андрей, по всяка вероятност защото тя имаше своя втори шанс. Беше си връзка като връзка с всичките хубави и напрегнати моменти, страстни моменти... Вече не сме заедно. Опитвам се да бъда добро момиче, но не искам да съм безхарактерна. В никакъв случай няма да оставя някой да ме тъпче. По принцип не съм скандален човек или поне така си мисля. Понякога мога да бъда рязка и проблемът е, че не се усещам, че го правя. Аз съм от жените, които искат да бъдат жени и да имат мъж до себе си. Предпочитам малко по-улегналите мъже, имам предвид като начин на мислене, макар че нямам нищо против да запазят и детското в себе си. Искам някой да се грижи за мен, разбира се. Искам да не се налага да съм силна. Аз мога, но не искам. Отворена съм за нова любов, разбира се. Изка ми се следващият да е мъжът. За да счупи човек бариерата с мен, просто трябва да има достатъчно желание и подход.

Влизам в Къщата на Big Brother, защото за мен това е стимул да опозная по-добре себе си и да се науча да се разкривам, доколкото мога. Бих определила живота си като кардиограма, с много резки пикове нагоре и спадове надолу. В този конкретен момент съм направо коктейл от чувства и състояния, емоции, защото съм, от една страна, много уморена, от друга страна - много притеснена, малко тъжна, в същото време обнадеждена. Имам нужда да набавя положителни емоции, да събера още смелост, да продължа да се усмихвам на живота и той на мен. Имам нужда от рестарт и се надявам VIP Brother да ми помогне да поставя новото начало.

Надя Иванова във VIP Brother 2016 (ВИДЕО)
netinfo