Казвам се Александър Николов, артистичният ми псевдоним е Алек Сандър. В момента живея в Ню Йорк, Лос Анджелис, Берлин. Аз съм певец, композитор най-вече, също така и манекен. Накратко - един успял артист на световната сцена. Постигнах всичко благодарение на много дисциплина, работа, постоянство и талант, hallo!

Първата голяма цел, която си поставих като дете, е да стана супер звезда. Имах мечта, която успях да сбъдна. На 17 години вече имах над 30 роли в държавния театър в Германия, Олденбург. На 18-19 години си направих музикален лейбъл. Аз съм първият българин, който имаше канал във Vevo. Като композитор първо започнах да продавам музика в Германия. Правя песни за изпълнители от цял свят - Франция, Германия, Америка - Ню Йорк, Корея. В България съм направил много от хитовете на последната година в поп-фолка. Работил съм с Десислава, Андреа, Галин, Камелия, Рени. Решат ли да експериментират българските звезди, аз съм насреща.

Винаги съм бил най-добият. Когато следвах Международен мениджмънт в Берлин и Париж, бях най-добрият във випуска, имам дори диплома с най-добрия успех. Всички очакваха да стана някакъв мениджър, да се занимавам с икономика, но напук реших да отида в Ню Йорк и да стана артист и звезда.

Отидох в Ню Йорк, намерих една модна агенция. Явих се на кастинг от 400 души, от който избраха само двама и веднага ме хареса Томи Хилфигер, за когото после работих половин година. Участвал съм в седмицата на модата в Ню Йорк - четири години подред. На много дефилета съм бил.

Успявам да пробия навсякъде, защото имам дисциплина и хъс. Ако някой застане на пътя между мен и целта, ставам фурия. Избухвам рядко, но качествено. Най-много ме дразнят предразсъдъците, цял живот се боря с тях - за това, че съм българин, примерно, за сексуална ориентация, за всичко. За мен тези, които имат предразсъдъци, са прости хора, които имат грешна версия на истината.

Аз имам гадже момиче, много се обичаме, но като цяло май съм по-разкрепостен от останалите. Ню Йорк ме научи да нямам задръжки, да правя това, което искам да правя, което ми е на сърце, без задръжки. От мен можете да очаквате всичко. Аз съм много див, когато се забавлявам. Обичам да живея на макс, това е било винаги моето мото.

Влизам в Къщата на Big Brother, защото това е огромно предизвикателство. Аз съм живял навсякъде по света, но все още не съм живял в Бигбрадърска къща. Очаквам звездите да се отнасят с мен приятелски и с респект. Ако някой си мисли, че е по-звезда от мен, нека си мисли, всеки може да си мисли каквото си иска. Ако нямаш самочувствие, потърси. Ако някой иска да саботира някоя мисия, ще го конфронтирам и ще има хейт. Искам да спечеля VIP Brother. Свикнал съм да съм най-добрият в това, което правя и няма да правя изключения.

Александър Николов във VIP Brother 2016 (ВИДЕО)
netinfo