Здравейте, аз съм Глория Петкова и хората ме познават от кариерата ми на модел. Участвала съм на фешън седмици в Берлин, Париж, Милано, Лондон. Правила съм ревюта на Макс Мара, снимала съм кампания на Дизел, била съм лице на много марки. Нещото, с което най-много се гордея, е ревюто на Жан Пол Готие и възможността да се запозная с личност като него. Експлодирах в момента, в който го видях.

Да съм модел не е единственото, което правя, слава Богу. Занимавам се с пускане на музика, с рисуване, с актьорско майсторство. Смятам себе си по-скоро за артист, отколкото за модел. Със сигурност съм много емоционален човек. Обичам да ходя на партита, да се забавлявам. Те може да са абсолютно луди и да нямам спомен какво се е случило вечерта, да сме обиколили с моите приятели пет заведения. Била съм с различни мъже, повечето са били артисти. Имало е период в живота ми, в който бях сигурна, че харесвам жени, а не мъже. Това не искам да го казвам, баба ми ще получи инфаркт, човек!

Може да се каже, че съм гражданин на света. Живяла съм в Германия, Испания, Италия, Англия, Франция, Корея - Сеул. Пътуването и запознанството с нови хора обогатяват много личността на човек. Загубих всякаква представа за дискриминация. Мога да кажа, че като по-малка бях агресивно настроена към определени стилове музика и определени общества в България. Имам предвид чалга обществото и чалга музиката, то е очевидно. Това крещящо поведение, облекло и грим не ми харесва и никога няма да ми хареса. Със сигурност харесвам доста по-ъндърграунд места с много по-отбрана публика и хора, които имат музикална култура.

Влизам в Къщата на Big Brother, защото за мен е много важно човек да излезе от зоната на комфорта си. Имам фобия да ме пипат непознати хора, да не говорим пък да деля тоалетна с тях - от това ме е малко гнус. Винаги ще отстоявам това, което мисля за правилно, винаги. Не ме интересува моят PR, защото така или иначе не живея в България. Ако на един човек успея да променя мисленето към по-добро, аз съм победителят.

Глория Петкова във VIP Brother 2016 (ВИДЕО)
netinfo