Аз съм Миглена Ангелова. Обикновено казват: "Това е Миглена Ангелова, онази мъжемелачка, която има четири брака и четири деца". Дали са ми лепнали мъжемелачка или нещо друго, не ме притеснява, защото всички приятели знаят, че около мен никога не е имало мъжки трупове. Знаят, че никого не съм изяла, не съм го направила на парчета, не съм го затворила в буркан. Ще ми викат черната вдовица след това, не само мъжемелачката.

Никой не ми е плащал сватбите, никой не ми е плащал разводите и на никого не му е работа колко още ми предстоят. Ако говорим за ловния сезон дали съм го открила - не, не съм. Мъж в момента нямам, ако имах, може би щях вече да съм омъжена за него. Мъжът, който може да ми привлече интереса, може да бъде шофьор, чистач, убиец, не си пожелавам да е убиец точно, но постоянно очаквам мъжете да са умни. И да са умни, и да мислят, и да имат логика.

Ако някой твърди, че съм конфликтна, скандална, чепата, той лъже и изобщо не ме познава. Когато чух за себе си, че съм кучка, черпих, защото управляваш ли повече от един-двама души, е хубаво те малко да се притесняват от теб.

Животът неведнъж ми показа, че трябва да понасяш удари и да нанасяш удари. И да не ти е жал, защото ако ти е жал, се превръщаш в жертва, а превърнеш ли се в жертва, спираш да бъдеш човек. Аз съм откровен и искрен човек и винаги съм мислила, че все пак някой трябва да казва това, което мисли, някой трябва да плати тази цена. Аз знам, че не мога да бъда друга.

През последните няколко години работя много активно с Китай. Това, което в Китай разбраха, е, че могат да ми имат доверие, защото в началото нямаха такова доверие. Навсякъде, където казах, че оставяме бомби, те гръмнаха и бях много щастлива, защото им показах, че знам повече от тях.

Когато казах на близките си, че имам намерение да вляза в Къщата на Big Brother, всички казаха, че това ще бъде един много интересен сезон и ще гледат. Смятам също така, че всеки идиот мога да го сложа на мястото му. Много са ми интересни хората. Сигурно ще ходя и ще досаждам на всички да ги питам за детството, родителите им, докато не ме набият.

Когато някой се оплаква от живота, го питам "Какво точно не ти харесва?". Отговарят "Животът е тъп, скучен, отвратителен...". Има толкова хора, които обичат живота, при това население на Земята ние всички искаме да дишаме, искаме да ни е просторно...". Ако говорим дали мога да си правя живота интересен - да. Мога такива врагове да си създам, че в следващите 10 години да не ми е скучно изобщо. Не знам кой ще бъде в шоуто, но още отсега желая на всички Съквартиранти динамичен, прекрасен и стремителен престой с мен - Миглена Ангелова, в Къщата на Big Brother.

Миглена Ангелова във VIP Brother 2016 (ВИДЕО)
netinfo