Аз съм Роро Кавалджиев - продуцент, телевизионен водещ, запален геймър и син на легендарния певец Вили Кавалджиев. Той беше изключителен човек, най-добрият баща за мен. Даде ми свободата да бъда себе си. Никога не ме е упреквал за нищо. От него съм се научил да се боря, да отстоявам идеите си и да следвам мечтите си.

Приказката с ММ започна преди 20 години. ММ беше революция, ние бяхме пионери. ММ беше мода - ММ - музикална мания. Всички бяха пред екрана, това бяха първите години на истинската българска съвременна музика. Беше много вълнуващо, направо настръхвам в момента. Представях си целия живот в ММ, но дойде момент, в който в мен се събуди едно усещане, че съм ударил тавана, някакво чувство на душевна клаустрофобия. Имах нужда от тотална промяна и в един момент се озовах сред 30 човека в един апартамент, много развълнуван, защото ми предстоеше първата медитация в живота. Това нещо ми спаси живота, отвори ми сетивата, отвори ми съзнанието към неща, които преди това не съм виждал - работа с кристали, препрограмиране на ДНК, медитации с различни лъчи, работа с емоции и ментал. Открих сърцето, преди това го бях чел само на книга: "Следвайте пътя на сърцето" и т.н., но къде е този път?

Точно когато бях на върха и си мислех, че съм хванал дядо Господ за шлифера, животът ми сервира един шамар - баща ми си отиде за няколко месеца. Много тъжен момент, който ми даде обаче нови криле. Реших да се гмурна отново в материалния свят и да продължа да живея. Продавах сладолед, наложи ми се, създадох онлайн радио за медитации, започнах да работя за каузата за популяризиране на медицинската марихуана. И отново се чувствах на мястото си, много жив, влюбен в това, което правя. От малък се чувствам различен от другите - леко чалнат, просто капаците са ми много отворени. Още от 6-ти клас, когато ме удари мълния, нещо се случи с мен. Започнах да виждам мъртви хора.

Когато хората чуят, че едно от любимите ми неща е художествена гимнастика, обикновено става някакво късо съединение: "Какво, повтори пак... художествена гимнастика?!". Надявам се в следващия живот да стана гимнастичка, но в този съм момче. Следващата ми цел е да изкарам съдийски курсове и да стана съдия, ще бъде много готино.

Влизам във VIP Brother, за да се опитам да превъртя и тази игра. Не се срамувам от това, което съм и се надявам да успея да покажа цялата тази вселена в мен. Чувствам се на ръба на една скала и много искам да скоча. Влизам с желание да стигна до края и да намеря вратичката да изляза от матрицата.

Роро Кавалджиев във VIP Brother 2016 (ВИДЕО)
netinfo