Здравейте, аз съм Георги Софкин. Висок съм 136 см, тежа 50 и няколко килограма, обувките, които нося, са около 37, за някои други номера няма да казвам какви са. Да, размерът има значение, признавам. Но има много размери, този размер (посочва главата) е много важен. Имам официални документи и признания от високи световни структури, че съм голям.

Една ваша колежка, известна журналистка, беше написала "Той е зодия Лъв с македонска кръв - пази, Боже". Преди няколко години ваши колеги имаха телевизионни анкети и една от анкетите беше 10-те най-канени светски личности на партита и други купони. Бях на второ място. Нося на алкохол - две малки бири и две малки водки.

I'm a lover, not a fighter. Дали българката е най-хубава, отговорът е "Да", но с много отношения. Дали българката е най-сексапилна, отговорът е "Не". Дали са попадали сексапилни българки при мене - отговорът е "Да". Не съм женен. Нито е мое желание, нито мое нежелание. Вътре в себе си някак разбрах, че да направя семейство - това е начало с много тежък и фатален край.

Дали съм ВИП? Имам няколко световни признания такъв ли съм, а признанията са - съм. В България, ако има елит, има един-единствен елит - спортният елит. Точка. Естествено, че най-големите успехи на българския бадминтон са мои. Станах на два пъти световен и олимпийски шампион по бадминтон за хора като мен или там както искате - нисък ръст, малки хора. Надявам се скоро да имам рекламен договор с Nike. Трудно бих оставил някой в българския спорт да се пише по-голям от мен.

Минал съм през доста неща. Не знам какво ми предстои в бъдеще, сигурно по-големи изпитания. Влизам в Къщата на Big Brother, защото искам да се опитам да направя нещо, което досега е липсвало във VIP Brother - едно малко по-силно социално послание. Това, че ще живея затворено, ме притеснява, да. Аз съм свободолюбива натура. А какви хора очаквам да срещна във VIP Brother, ами... по-високи от мен. Притеснява ме това, че те биха се притеснили да бъдат с мен. Може би съм себичен. Да кажем, че имам възможност да се защитя и то не само да се защитя, но и да атакувам много яко.

Георги Софкин във VIP Brother 2016 (ВИДЕО)
netinfo