Здравейте, аз съм Рени. Аз съм певица с почти 30-годишен опит, с над 150 песни, 13 албума и много хитове, останали във времето. Имах кариера, за която не съм и мечтала. Животът ми беше низ от големи успехи, огромна любов на феновете и истинско щастие. За първи път разбрах, че съм известна на първото мое участие в заведение. Когато отидох, на вратата на заведението пишеше, че има вход 5 лева. Не можех да повярвам, помислих си да не са луди да плащат 5 лева. Аз съм единствената поп-фолк певица, която проби на сръбската сцена. Подписах договор с най-голямата сръбска компания, тази на Лепа Брена. Била съм на една сцена с Лепа Брена, с Драгана Миркович, Шабан Шаулич, Весна Змиянац, имам дует с Мирослав Илич и Неда Украден. Превърнах се в звезда в Меката на поп-фолка. Бях щастлива и тогава се влюбих.

Борис беше най-голямата ми любов. От тази любов родих две деца. Той пожела да се преместим в Израел. Заминахме с децата, но той си остана в България. Имах мъж, но все едно го няма. Чувствах се сама с децата, в чужда държава. Без приятели, без среда, без кариера... Приказката се срина. Бях подложена на тормоз - не физически, а психически. Постоянното пускане на различни съобщения, с които ме обиждаше, унижаваше, подценяваше... Спрях да се усмихвам, погледът ми стана празен и тъжен. Бях в капан, чувствах се в тотална безизходица, бях много нещастна и изоставена.

Тогава казах "Не". Взимам живота си в свои ръце. Аз съм силната жена, жената, която преди години сбъдваше мечтите си и се бореше за своето щастие. И така на 47 години с две деца реших да се завърна в България и да започна живота си от начало.

Влизам в Къщата на Big Brother, за да бъда пример на всички онези слаби жени, които се чувстват излъгани в момента. Искам да им кажа, че въпреки че се случва не както по филмите, винаги има изход. Продължавам да вярвам, че някъде там има любов, която ще ме намери. А защо не и в Къщата на Big Brother?!

Рени във VIP Brother 2016 (ВИДЕО)
netinfo