На метри от финала в най-приключенското шоу забавленията на участниците не спират, както и спекулациите за техните отношения.

Чакалов е един от участниците, които определено създадоха приятелства в шоуто.
 

Николай Чакалов е безспорно играчът в този сезон, за когото шоуто е сбъдната мечта. Той стартира участието си в приключенското шоу като резерва, но намери своето място в племето на Безстрашните. Той определено успя да се впише. 
 


В живота той е учител по физкултура, но и инфлуенсър в социалните мрежи. Той не спира да провокира феновете с постове в социалните мрежи. И почти след всеки епизод той пуска лайфове с участниците, в които обсъжда най-актуалните теми. Но и прави подкасти с отпадналите играчи.

На последния такъв той сподели, че с отпадналата полуфиналистка Мани му е бил най-дългият подкаст - над три часа и половина. Самото секси миньонче споделя - "Дойдох по светло, а сега е тъмно".
 

 
@nikichakalov Youtube: Niki Chakalov #чакала за целият подкаст с Мани от #игринаволята ♬ original sound - Чакала

През последните дни той не спира да споделя видеа с неговите най-близки хора от „Игрите“. Основните герои в тях са ледената кралица Фейгин. На тях се вижда и цялата компания - Мирела, Митко, Зори, участникът от предишния сезон - Стратимир, който е близък приятел на Митко, не спират да се забавляват на леда.
 
@nikichakalov #игринаволята водени от Фейгин на лед #чакала ♬ original sound - Чакала

 
@nikichakalov Фейгин е брутална, а аз накрая дори паднах.. 😂 #чакала #фейгин #игринаволята ♬ original sound - Чакала


Компанията се е събрала, за да се пързаля, а шампионката ни по фигурно пързаляне ги учи на трикове на ледената пързалка. На едно от видеат те са се хванали на "влакче", а усмивките не слизат от лицата им.
 
@nikichakalov Оценете колко сме криндж от 1 до 10 и защо?! 😂 #чакала #игринаволята ♬ original sound - Чакала


И Ники провокира феновете с описанието - "Оценете колко сме криндж от 1 до 10 и защо?!", а коментарите не спират да валят. "Много сте сладки цялата група", "Колко са щастливи, обичайте се и бъдете заедно", "Уникални стееее, всичкиии обичам виии", това са само една малка част от коментарите.

А в най-новото си видео Чакака се състезава с шампиона по плуване Георги Янев. А тое озаглавено - "Имам ли шанс срещу @yanev.georgi?". Двамата се впускат в импровизирано състезание по плуване.
 
@nikichakalov Имам ли шанс срещу @yanev.georgi ? 😂 #чакала #игринаволята ♬ original sound - Чакала

Любопитен факт е, че самият Георги откри любовта на Арената в лицето на кралицата на леда - Фейгин. Към днешна дата те с двойка и се радват на любовта си.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgi Yanev (@yanev.georgi)


В снощния епизод Георги, Ралица и Джаферович се впуснаха в бягство от затвора на Арената. Те трябваше да издърпат тежък варел по пясъка, за да се измъкнат от клетката, в която бяха заключени, и да продължат по трудното трасе.

NOVA

Георги успя да извоюва ключова победа, която му спечели място в състезанието, както и цялото богатството от грошове на Джаферович. Гого стана първият полуфиналист, а Джаферович напусна Арената завинаги
 

След епизода Георги Янев публикува снимка в Instagram с думите - "Небето е лимита. Все по-близо до финала". И по всичко личи, че той е готов на всичко от себе си, за да грабне победата.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgi Yanev (@yanev.georgi)


A отпадналата на метри от финала Джаферович сподели емоционален пост - "За мен беше удоволствие. Завинаги безстрашна".
 

На друго видео пък се вижда как мъжете играят Пейтбол и са в един отбор - то е озаглавено: "Валери дебне Жорката да го изненада и ошамари".
 
@nikichakalov Според вас в крайна сметка успя ли? 😅 #игринаволята #paintball #чакала ♬ original sound - Чакала

Но феновете не спират да спекулират по темата с любовта. Особено за отношенията между Митко и Мани, след като те попаднаха в едно племе и химията между тях се усети.
 

 
@mitko_beats #pravqgozamene#mitkobeats #lefterov #igrinavoliata #beat #правягозамене #chakala #valeri #gogo #fifo ♬ original sound - Dimitar Lefterov


В последствие и двамата обясниха, че имат общи теми по между си и допадат като хора и така не потвърдиха дали между тях има нещо вече.След напускането си от: Игри на волята" секси доброто момче сподели, че е сам и дори издаде песен, а Мани загатна, че двамата са снимали провокативна фотосесия, която тепърва предстои да се появи.

Самият Митко сподели на стори провокативна снимка, на която се вижда как е хванал за врата миньончето.
 
@mitko_beats #photoshoot #fyp #mitkobeats #lefterov #igrinavoliata #foryou #foryou #fypシ ♬ RAMPAGE - GRAVEDGR

А кой ще победи в най-екстремното предава, предстои да видим. Но в едно сме сигурни - финалът ще е епичен.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата.

Екстремното приключение "Игри на волята: България" продължава да търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани изпитания за ума и тялото и се запиши на кастинг за следващия сезон на www.nova.bg/igri.

По темата