В този сезон на приключенското шоу "Игри на волята: България" участват доста атрактивни жени. Звезделина е една от тях и определено знае как да привлече вниманието към себе си.
 

30-годишната жена показа уникално секси тяло в социалните мрежи, където се радва на огромен интерес.

Тя се похвали с изваяни и релефни форми, които предизвикаха лавина от коментари.
 


Звезделина е активна и споделя доста снимки със своите последователи, на които се вижда, че тя в топ форма.
 


В един от последните си постове тя позира в спортно бельо и радва мъжката част от последователите си със завидна физическа форма.
 


А под снимката тя се радва на комплименти и много положителни коментари. Под друга снимка пък красавицата показа отблизо, че има перфектни 6 плочки на корема.

 Коментарите под постовете на сексапилната участничка в "Игрите" не спират да валят, а последователите ѝ определено са впечатлени от формите ѝ.
 


Тя не крие, че харесва тялото си. И въпреки че се радва на огромно мъжко внимание, тя споделя, че трудно мъж би я впечатлил. До този момент не е ясно дали тя има човек до себе си - или поне не го представя официално.

Но пък леко загатва на една снимките, които е споделила от лятната си почивка, че сърцето ѝ може би е заето или поне се надява да срещне своята половинка. "Жената е отражение на мъжа, ако той я обича безгранично, тя ще се превърне в тази за която винаги е мечтал", пише под поста си тя.
 


Красавицата е била състезателка по спортна гимнастика, състезателна аеробика и фитнес състезател и е печелила много медали и отличия. В момента се занимава с имоти.
 

 


Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата.

Екстремното приключение "Игри на волята: България" продължава да търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани изпитания за ума и тялото и се запиши на кастинг за следващия сезон на www.nova.bg/igri.