/ NOVA
Супергероите се измъкнаха от тежките условия на Дивата река
Непобедими, Безстрашни и Супергерои се впуснаха в оспорвана битка на Арената на “Игри на волята: България” с желание да завоюват ключа от Резиденцията. Многокомпонентно, тежко трасе изпрати състезателите в морето, за да преминат през препятствия за смелост и точност. Те трябваше да съберат седем части от лодка, която да сглобят и изкарат на брега. Безстрашните се справиха най-бързо, а на финала безупречно нареденият пъзел от Джаферович и Лефтеров им осигури първото място.

Отпадането на Аспарух предизвика полюсни реакции в племето на Непобедимите. Неговата липса на Арената определено ги затрудни и те финишираха последни в изтощителната битка, което ги изправи пред несретите на Дивата река. Супергероите изоставаха с близо една обиколка, но накрая успяха да наваксат и завършиха едва 13 секунди след победителите. Тяхното второ място ги измъкна от Дивата река, където прекараха последните три седмици, а Стопанството се превърна в същински Рай за тях.

Игри на волята
NOVA

Преди и след битката стратегическото планиране на следващите ходове и възможни коалиции при Безстрашните продължи с пълни сили. Филип и Чакалов достигнаха до заключението, че най-вероятно следващите номинирани са точно те двамата. Посланието на отпадналия Аспарух и твърдението, че Елица и Мирослава играят индивидуална игра създаде напрежение сред Непобедимите, което продължи и след тяхната загуба на Арената.

Трите племена трябваше отново да изберат своя капитан, който да ги поведе към желаната победа. Лидерът сред Непобедимите Генчо реши тази седмица да остане в сянка, а за капитан обявиха Елица. Двете коалиции в Супергероите отново се разединиха в мненията си, което доведе до равенство в гласовете за Фейгин и Гого, но решаващият глас на Мани повери знамето на младата фигуристка. Безстрашните почти единодушно се довериха на Мирела, която доказа своите качества и се завърна с победа от битката за спасение миналата седмица.

Игри на волята
NOVA

Каква битка очаква трите жени капитани на Арената? Коя от тях ще грабне победата? Дали ще избере награда за себе си, или ще предпочете предимство за племето? Отговорите на тези въпроси ще разберете утре в 21:00ч. само по NOVA.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата.

Екстремното приключение "Игри на волята: България" продължава да търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани изпитания за ума и тялото и се запиши на кастинг за следващия сезон на www.nova.bg/igri.