/ NOVA
Аспарух и Мирослава от Непобедимите ще се борят за своето оцеляване
Под жаркото слънце на Арената на “Игри на волята: България” Безстрашни и Супергерои тестваха лимита на волята си. Участниците изпитаха парещите лъчи по телата си, разпънати на кръстове с опора под краката си широка едва 2 сантиметра. Гого остана последен на своя кръст и се превърна в големия шампион на битката, спасявайки Супергероите от номинация за първи път от началото на състезанието.

Игри на волята България
NOVA

Игри на волята България
NOVA

Предишната вечер Непобедимите разкриха своите номинационни гласове пред водещата Ралица. Те решиха за своето оцеляване в надпреварата да се борят Аспарух, когото отличиха като слаб играч, и Мирослава, поради саботажа миналата седмица, с който предаде доверието на племето си. Мирослава се превърна в основна опозиция на мъжете и се зарече, че иска лично да елиминира Аспарух от играта.

Игри на волята България
NOVA

След номинациите мъже и жени се отделиха на отделни лагери в Резиденцията, за да разискват скритите доводи в гласовете на племето. Мъжете намериха думите на Мирослава за обидни спрямо тях, което завърши с разговор между нея и Генчо и сълзи от нейна страна. При Безстрашните Валери предложи себе си като мишена за номинации, което предизвика разгорещени коментари сред останалите играчи. Жените в племето решиха, че най-доброто решение за тях е да изпратят двама мъже на Арената.

Кого ще номинират Безстрашните? Ще гласуват ли наистина за Валери? Ще успеят ли жените да осъществят плановете си и да си гарантират още една седмица в състезанието? Кой ще се контузи на Арената и ще успее ли да продължи в играта? Кой ще отпадне от “Игри на волята: България” - разберете утре вечер в 21:00ч. само по NOVA.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата. 

Екстремното приключение "Игри на волята: България" продължава да търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани изпитания за ума и тялото и се запиши на кастинг за следващия сезон на  www.nova.bg/igri