Тази седмица в „Игра на волята: България“ всички отбори се оказаха с капитани жени.

Неподеми, Безстрашни и Супергерои се впуснаха в надпреварата за надмощие и опитаха да завоюват резиденцията.

Александра Фейгин застана начело на Супергероите, след като достигна втора до финалната кула, но успя да постигне победа. Тя контузи тежко своите колена по време на битката, но раните не я спряха, за да осигури цяло плато с колбаси на Супергероите и така си завоюва лидерското място.

NOVA

„Доказах,че да се състезаваш срещу олимпийски състезател не е за подценяване! Доказах и, че съм един достоен противник, който не се дава лесно и винаги се бори докрай“, сподели тя в социалните мрежи. Фейгин е на 19 г. и е шампион по фигурно пързаляне. Тя е участвала в зимните олимпийски игри в Пекин 2022 г. 
 

 

Наскоро се породиха слухове, че между нея и друг участник в сезона - Георги Янев има любовни отношения. Тя публикува в Инстаграм снимка, на която двамата се гледат влюбено. 
 

В отбора на Неподимите пък обявиха за капитан Елица, след като Генчо бе принуден да отстъпи. Тя е смятана за една от фаворитките в предаването. Елица е олимпийски шампион и има бронзов медал от Олимпийските игри в Рио де Жанейро през 2016 г.


NOVA


Начело на отбора на Безстрашните пък застаната красивата Мирела. Тя доказа своите качества и се завърна с победа от битката за спасение миналата седмица. Красавицата излезе на арената срещу двама олимпийски състезатели, но успя да се пребори.

Инфлуенсърката сподели в социалните мрежи, че за нея е чест да се изправи срещу две олимпийски шампионки.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @mirellailievaa


Какво очаква трите жени на Арената предстои да видим, но със сигурност борбата ще бъде безмилостна. 
 

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата.

Екстремното приключение "Игри на волята: България" продължава да търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани изпитания за ума и тялото и се запиши на кастинг за следващия сезон на www.nova.bg/igri.