Непобедимите отиват на племенен съвет
На Арената на “Игри на волята: България” Непобедими, Безстрашни и Супергерои се изправиха едни срещу други в изтощителна битка, за да запазят племената си цели. На щафетен принцип състезателите се впускаха в морето, гребяха с каяк и пренасяха тежки 25 или 45-килограмови торби на ръце, за да достигнат до финалния лабиринт. Супергероите се доказаха за първи път в номинационна битка, а победата им гарантира, че са в безопасност поне засега.

Игри на волята
NOVA

Аспарух се превърна в същинска котва за Непобедимите, а неговото затрудняване в пренасянето на тежкия чувал струваше на племето забавяне от 3 обиколки.

Игри на волята
NOVA

Останалите състезатели не успяха да наваксат огромното изоставане, поради което ще се изправят очи в очи с водещата Ралица на племенен съвет. Аспарух призна, че е виновен за загубата и помоли съотборниците си да бъде номиниран от тях.

Игри на волята
NOVA

След трепетно очакване Алекса и Елица се събраха на Арената, макар и в различни племена. След финала на битката Алекса открито конфронтира мъжете от Непобедимите, след като разбра, че са изпратили любимата му в битка за спасение миналата седмица. Той отсече, че големите мъже трябва да пазят малките момичета, което спечели одобрението не само на неговото племе, а и на Безстрашните.

Игри на волята
NOVA

Ще номинират ли Непобедимите Аспарух? Кои двама ще изпратят на битка за спасение? Играчи от кое племе ще се борят за оставането си в състезанието срещу тях? Каква тежка номинационна битка очаква участниците на Арената? - разберете утре вечер в 21:00ч. само по NOVA.
Игри на волята