Колкото и да не ни се иска, Велислава Ангелова вече не е част от племето на Супергероите в тазгодишния сезон на „Игри на волята“.  Риалити звездата определено бе един от най-колоритните образи на арената и със сигурност в следващите битки ще се усети липсата на мотивация, хъс и желания за победа от нейна страна. В живота Велислава също е истински боец. Ето какви подробности още сподели Велислава за цялото изживяване в риалити формата пред Vbox7:

Трудно ли взе решението да участваш в „Игри на волята“, когато вкъщи те чакат две малки деца?

Не, винаги съм искала да участвам в подобен тип риалити. Имах тази мотивация и желание от много отдавна.

Във визитката си самата ти сподели, че всички те мислят за луда. На какво се дължи това тяхно мнение?

Мнението на хората, които ме мислят за луда, е от това, че съм малко по-различна и странна, както и изключително смела и директна. Казвам винаги истината за себе си, а това понякога е плашещо за хората.

На арената беше мотиватор за всички от твоето племе на Супергероите. Какви качества ти липсваха, за да стигнеш до финала?

Смятам, че качествата, които ми липсваха да стигна до финала са липсата на стратегия, както и това, че не мога да влизам в коалиции и много държа като сме в отборна игра, тя да се играе от всички. Моята мисия беше да сплотявам това племе, за да стигнем до индивидуалните битки, а там всеки да се справи сам.

Зрителите на риалити предаването „Игри на волята“ останаха в шок, когато чуха, че си пила плацентата си като шейк и след двете си бременности. Би ли обяснила какво е породило това решение в теб и съпруга ти и какви са ползите, ако има такива?

Шейкът от плацента породи много интерес в хората, което ме радва. По този начин те ще придобият своя информиран избор за раждането и това, което е полезно за поколението. Искам да кажа, че аз съм изпила парче от плацентата под формата на шейк и не съм единствената, която го прави, но може би съм единствената, която си призна в ефир. Изключително смело е една жена да направи такъв избор за себе си, като първата причина, заради която аз го направих, е да възвърна част от хормоните, които съм изгубила по време на раждането. Втората причина е важната коластра и кърмата, които след шейка от плацентата слизат много по-бързо и това е жизнено важно за бебето. Шейкът от плацента служи за захранването и всички възстановителни процеси на майката след едно раждане.
Само 2 месеца след раждането на първия ми син забременях с второто си дете -  това е изключително натоварване за организма. Имайте предвид, че след първото си раждане съм бременна с второто си дете и кърмя първото. Организмът е подложен на страшни дефицити както за майката, така и за бебето и шейкът от плацента подпомогна това мое възстановяване още след първото раждане, а след второто раждане изключително много ми помогна за възстановяването и възстановителните процеси. А относно мъжа ми, той е човекът, които се погрижи да имам този информирам избор за раждането и след това. Посещавах училища, които са свързани с естествените идеи и информирания избор, като имах възможността да раждам в частна болница и всичко да протече по план, който изградихме аз и той. Мъжът ми дори присъстваше на раждането и участваше в дейностите, така че аз наистина съм една щастливка.

Смяташ ли, че понякога говориш повече отколкото е нужно? Това попречи ли ти в битката за голямата награда?

Смятам, че говоря малко повече отколкото е нужно, но при всички положения в нашето племе това помагаше. Аз не съм била дразнител за племето, дори и на арената не съм била такава, тъй като моята експресивност и емоционалност, която изразявам по време на битките, е вследствие на това, че аз горя в тази игра, а адреналинът наистина много те държи - това не е оправдание, но трябва да знаете, че аз имах подкрепата от моето племе и те приемаха това за нормално.

С кои други участници успя да се сближиш?

Смятам ,че съм се сближила с всички, защото още щом излязох от предаването, се свързах с абсолютно всеки един участник и му казах хубави думи за него и личността му, както и че ще се радвам да продължим комуникация отвъд „Игри на волята“.

А можеш ли да посочиш такива, на които открито не симпатизираш?

Няма участници, на които открито и неоткрито не симпатизирам, аз харесвам абсолютно всички участници. Те имат моето уважение и респект за смелостта и за това, че изобщо са се записали на кастинг и са участници в „Игри на волята“. Ако човек не харесва някого, нека се опита да преобразува негативното в позитивно и така няма да има никакви лоши чувства, които да държи в себе си.

В битката с кеглите Евгения Джаферович се засегна от епитетите, с които я нарече, докато надъхваше съотборничка. Изяснихте ли отношенията си? Съжаляваш ли за думите си?

В битката с Евгения Джеферович не съм целяла да я засегна, а просто понякога емоциите са преди моята мисъл и така се случват нещата на арената - изричаш неща, които всъщност не мислиш. В моя случай аз го направих с цел да мотивирам Виктория и както се видя, а Джеферович също каза, аз по-скоро съм помогнала на самата Евгения. Изяснихме се с нея след това, имахме разговор, аз поднесох своите извинения, а тя дори на два пъти ми благодари за тези епитети, тъй като дори са ѝ помогнали за дадената битка.

Имаше ли според теб неизказани/скрити мотиви на съотборниците ти, когато те номинираха на съвета?

Не знам какво да си мисля, тъй като останах със смесени чувства и наистина съотборниците ми са в правото си на избор, а и смятам, че са прави, защото те имаха мотиви, за да ме номинират. Но пък наистина не смятах, че трябваше да си тръгна сега, но явно моята мисия е приключила.

През последните две седмици ти и твоите съотборници бяхте на дивата река. Има ли главен виновник за това?

Според мен няма главен виновник ние да сме на реката две поредни седмици, а и от самото начало това племе трябва да премине през всякакви изпитания, за да стигне до поредица от победи.

Как ти се отразиха гладът, мизерията и сънят под звездите?

Гладът, мизерията и сънят под звездите ми се отразиха изключително изтощително в тази игра, тъй като физическата част, в комбинацията със социалната игра и психологическото и емоционалното състояние, те изкарват извън зоната ти на комфорт и водят до изнемощяване. Когато в утрешния ден трябва да си на тази арена и да покажеш най-доброто от себе си и не е сигурно дали изобщо ще успееш, точно там се проявява волята на човека, която е единственото нещо, с което той може да борави на тази арена, така че съм благодарна, че имах този шанс да тествам волята си.

Смяташ ли, че си допуснала някакви грешки по време на цялостната игра, когато гледаш представянето си на арената отстрани на телевизионния екран?

Когато гледам предаването на телевизионния екран, не смятам, че съм допуснала някакви грешки, защото аз съм изцяло себе си и моята цел беше да поднеса послание на всички хора, както и на майките в това общество, че човек трябва да вярва в себе си, да се харесва такъв, какъвто е, да се показва на хората такъв, какъвто е и който иска, да бъде до него и с него. Точно заради тази причина има така наречените коалиции, тъй като едни хора се приемат, а други не. Много е трудно да се адаптираш към абсолютно всички при подобен вид ситуация, но в крайна сметка всеки един от нас опита и даде най-доброто от себе си.

Кой е твоят фаворит за спечелването на Игрите?

Моите фаворити в „Игри на волята“ са двама всъщност. Това са Гого и Фифо - много искам един от тях да спечели, тъй като те са не само са комплексни играчи - физически и стратегически подготвени. Те наистина са умни, има какво да ни покажат, трябва да разгърнат потенциала си и да ни поднесат техните изненади и ние да се насладим на тяхната красива игра. Победителят трябва да не е само комплексен играч, а и да е направил истински красива игра, на която ние да се насладим.
vbox7