/ NOVA
Племената запазиха териториите, които обитаваха през изминалата седмица
Този понеделник териториалната битка в “Игри на волята: България” запази същото разпределение на локациите, които племената обитаваха през изминалата седмица.

Непобедими, Безстрашни и Супергерои преминаха със затворени очи през трасе, изпълнено с препятствия, водени от един лидер. Супергероите изостанаха изключително много в първия елемент от играта, което се оказа пагубно за тях. Сините ще се изправят пред несгодите на Дивата река за трета поредна седмица.

Генчо, Джаферович и Виктория се заеха с най-отговорния лидерски пост, който можеше да изведе племето им до победа или да го разгроми. Генчо показа нужното спокойствие и тактически напътства Непобедимите по терена, което им повери ключа от Резиденцията за втора седмица поред. Въпреки първоначалното си предимство, Безстрашните стигнаха до финалния пъзел рамо до рамо с червените, но го наредиха втори и се завърнаха в Стопанството.

Игри на волята България
NOVA

По-рано темата за саботажа на Мирослава разбуни духовете сред Непобедимите, които решиха, че повече няма да ѝ поверяват отговорни позиции, в които може да ги предаде. На Дивата река пък отпадането на Велислава се оказа минус както за племето, така и за коалицията на Виктория и Цветан, които осъзнаха, че остават с един съюзник по-малко.

След битката, грешното разпределение на позициите и последвалата загуба разединиха Супергероите както никога до сега. Вината за последното място не беше призната от никого и остана потулена между най-различни обвинения.

Игри на волята България
NOVA

Изборът на капитан тази седмица се оказа предизвикателство и за трите племена. Непобедимите връчиха знамето си на утвърдилия се лидер Генчо, Безстрашните единодушно решиха Филип да ги поведе напред, а при Супергероите Мани имаше решаващ глас, с който подкрепи собствената си кандидатура.

Кой капитан ще грабне победата в капитанската битка? Дали ще се завърне при племето с предимство за всички, или ще облагодетелства себе си? Коя ще бъде последната резерва, която ще сбъдне мечтата си и ще влезе в голямата игра за 100 хиляди лева? Предстои да стане ясно в новия епизод на „Игри на волята: България“ тази вечер в 21:00 ч. по NOVA.

Игри на волята България
NOVA

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата.