Голяма част от участниците в „Игри на волята“ този сезон често споделят общи снимки и видеа в социалните мрежи. И определено можем да кажем, че те са изградили приятелски отношения по време, а и след участието си в приключенското шоу.

На Арената те са конкунренти и се впускат в ожесточени битки един срещу друг, но в живота повечето от тях са приятели. Те се забавляват, прекарват времето си заедно, а много често споделят общи лайфове, на които обсъждат най-актуалните теми от епизодите в Игрите.

Неочаквани таланти: Изненадващите умения на участници в „Игри на волята” (СНИМКИ/ВИДЕО)

Мирела от племето на Безстрашните е от участничките, които направиха впечатление още в самото начало на предаването и определено тя успя да спечели симпатиите на феновете.

В предаването тя е определяна като наивна и емоционална. Тя е крехка, но показва дух и хъс за победа на Арената. Освен че младото момиче се отличава с естествена красота, харизма и секси тяло - танците са ѝ в кръвта, а и обожава да пее.

Мъжка битка с капитани жени: Трите грации на „Игри на волята“ скриха шапките на всички

За отрицателно време тя се превърна в най-следваната участничката в социалните мрежи. Именно там тя често споделя снимки и видеа с други участници, които са повод за различни спекулации от страна на феновете.

Темата за любовта определено не спира да вълнува последователите на красивата инфлуенсърка. Още в самото начало на предаването стана ясно, че бившият приятел на Мирела е също участник в четвърти сезон на Игрите и той е в нейното племе.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @mirellailievaa



Става въпрос за Лефтеров, който сподели във визитката си, че последната му връзка е била красива, но и доста драматична, визирайки именно Мирела.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @mirellailievaa



Но малко след старта на предаването между красавицата и друг участник в предаването се появиха искри и силни симпатии, а именно Валери. Любопитен факт е, че той е син на Мария Гроздева – двукратен Олимпийски шампион по спортна стрелба.

NOVA

Двамата започнаха да споделят общи снимки, на които се вижда опасна близост и това разпали фантазията на романтиците в социалните мрежи, че между тях може би има нещо повече от приятелство.
 


Двамата също бяха в едно племе. Неочаквано миналата седмица в оспорвана и ожесточена капитанска битка шоуто напусна именно Валери. Това освен че остави с човек по-малко отбора на Безстрашните, но те загубиха и един от най-силните си играчи.
 

Липсата на Валери определено оказа огромно влияние на неговите съотборници, които загубиха освен силен играч, но и приятел. Но определено най-силно неговата липса усети именно Мирела.

Тя реагира емоционално и не можа да сдържи сълзите си. Ден след напускането му тя обясни в социалните мрежи как се чувства и какво изпитва към Валери.

А за силните чувства и привързаността между тях можем да съдим по емоционалния пост, който започва с думите - „Късаше ми се сърцето така както се късаше и тогава...Когато загубиш приятел в тази изолирана среда, имаш чувството, че си го загубил завинаги“, пише тя. А към края на поста завършва с думите - „За мен ТИ значеше много в тази игра“.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @mirellailievaa



А коментарите на последователите и на двамата заваляха, като основно феновете коментираха колко много си отиват като двойка извън приключенското шоу. И разбира се -  надяват се между тях наистина да има нещо повече в живота, освен приятелство.

„Един за друг, може да сте една от най-красивите двойки“, „Смятам, че всички тези сълзи, които излъчиха, значат само едно: обич по детски, без претенции. Страхотни сте, млади, диви, готини хора, грабете от живота с пълни шепи!“, „Сладури“, гласят една малка част от коментарите.

Дали има нещо повече между двамата освен искрено приятелство и привързаност предстои да видим. Но определено всяка тяхна обща изява предизвиква огромен интерес, а те прекарват често времето си заедно.
 


Самият Валери подчерта в интервю след излизането си от формата, че между него и танцьорката има прекрасно, чудесно приятелство, но и сподели, че няма човек до себе си в момента.

Но освен с приятелските и любовни трепети Мирела често показва уменията си в танците, които са впечатляващи. Тя често публикува видеа, на които се вижда, че за нея ритъма и музиката са освен хоби, но и страст.

С друг участник в Игрите - Илиян се забавляват заедно, показвайки уникални танцови хореографии, а потребителите ги заливат с лайкове и коментари. Любопитен факт е, че с танците Мирела е печелила награди от различни конкурси.
 


Като свое най-голямо постижение тя отчита трето място на световното състезание Dance World Cup. При всяко нейно видео, на което тя показва уменията си в танците феновете не спират да я заливат с комплименти и да ѝ се възхищават.

На последното си видео в Instagram освен талант в танците младото момиче показа и секси форми. Като получи комплименти, както от мъжката част от последователите си, така и сред женската.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @mirellailievaa



„Уникална, красива и талантлива, моят фаворит за жените този сезон. Стискам палци, към финала с пълна сила!!!“, „Супер танц“, „Мирелка, ти си уникално момиче! Ти си много чиста, невинна и красива. Ти си пример за всички млади дами на твоята възраст“, пишат феновете под последното видео на красавицата.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @mirellailievaa



Определено Мирела знае как да въздейства на публиката...и то с неподправена естествена красота и чар. А какво ще се случи в любовта за нея предстои да видим.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата.

Екстремното приключение "Игри на волята: България" продължава да търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани изпитания за ума и тялото и се запиши на кастинг за следващия сезон на www.nova.bg/igri.