В оспорвана и изтощителна капитанска битка се изправиха един срещу друг на арената Алекса, Валери и Зорница.

След изненадваща елиминация шоуто напусна Валери - капитанът на Безстрашните, а Зорница успя да се пребори за второто място и да се завърне при племето си Непобедими.

В крайна сметка сърбинът успя да се пребори за първото място с воля, въпреки че сподели, че не е бил в кондиция и в най-добрата си форма. Той извоюва победа за племето си - Супергерои. А играчите разбраха, че на никого не е гарантирано мястото в приключенското шоу.
 

Алекса бе изправен пред най-трудния и емоционален избор – този между любовта и разума в името на отбора. Той трябваше да избира между романтична вечеря със своята любима Елица, с която не са се виждали от месец и това да помогне на племето си, като спечели предимство за Супергероите в предстоящата номинационна битка. Той показа капитанската чест и избра отбора пред среща със своето момиче. 

Сърбинът започна своето участие в шоуто в отбора на Резервите и се превърна в последното попълнение в племената в „Игри на волята България“.

Негов конкурент в отбора на Непобедимите обаче е неговата любима. 25-годишният мъж е шампион по борба на Сърбия.
 

Елица пък е олимпийски шампион и има бронзов медал от Олимпийските игри в Рио де Жанейро през 2016 г. Тя е смятана за една от фаворитките в шоуто.

NOVA

Двамата влюбени решават да се запишат заедно в предаването, за да не се разделят за дълго време. А това, че са в различни отбори доста тежи на Елица. Още от самото начало на Игрите стана ясно, че между тях има силна любов и двамата са си опора в живота.
 


Сърбинът казва, че много харесва страната ни. В социалните мрежи двамата често споделят общи снимки и се радват на много положителни коментари от страна феновете, които ги определят като сладка двойка.
 


 „Страхотни сте“, „Истинска любов“, „Прекрасни сте“, „Много сте хубави, бъдете все така един до друг“, „Много сте сладки. Това е истинска любов“ - пишат феновете под всяка тяхна обща снимка.
 

Двойката често засвидетелства обичта си един към друг в социалните мрежи с любовни послания.

„Любовта е шарена и винаги различна, но има ли нещо по-силно от нея?“, „Виждала съм как се държи мъж, който наистина обича. Повярвайте ми, той ще направи всичко, за да се усмихнете“, „Най-важното е да намериш душа, която да допълва твоята“ - гласят част от любовните обяснения на двойката.
 


Определено Алекса и Елица са пример за истинска и силна любов.
 


Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата.

Екстремното приключение "Игри на волята: България" продължава да търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани изпитания за ума и тялото и се запиши на кастинг за следващия сезон на www.nova.bg/igri.