/ NOVA
Непобедимите са първото номинирано племе за седмицата
Непобедими, Безстрашни и Супергерои се изправиха в първа за седмицата номинационна битка на Арената на “Игри на волята: България”. Те търкаляха огромен куб по трасето, балансирайки един от състезателите върху него, за да съберат части от пъзел, поставени върху високи арки. Супергероите финишираха първи и постигнаха шеста поредна победа - рекорд за този сезон, с което гарантираха целостта на племето си до утрешната битка.

Игри на волята България
NOVA

Игри на волята България
NOVA

Падане на Цецо от високото въже, по което се изкачваше, спря играта, а на терен влезе медицинският екип. Това предизвика смяна в позициите на Супергероите, но след множество обрати по трасето, те достигнаха първи до пъзела, част от който беше подреден предварително, заради спечеленото от Алекса предимство. Безстрашните излязоха на Арената с желание да отмъстят за своите елиминирани съотборници Чакалов и Валери, а спортният им хъс ги класира на второто място, което ги остави в безопасност поне засега.

Игри на волята България
NOVA

Непобедимите наваксаха изоставането си по тежкото трасе и достигнаха втори до пъзела, който се оказа причина за тяхната загуба. На отговорните финални позиции те поставиха Елица и Звезделина, които не се справиха с подреждането на загадката и гарантираха племенния съвет на съотборниците си.

Игри на волята България
NOVA

Кого ще номинират Непобедимите? Защо Елица и Генчо ще се обърнат един срещу друг и до къде ще стигне размяната на тежки думи помежду им? Каква номинационна битка очаква Безстрашните и Супергероите на Арената и кое ще бъде второто племе на съвет тази седмица? Отговорите на всички тези въпроси разберете утре в 21:00ч. по NOVA.

Игри на волята България
NOVA

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата.

Екстремното приключение "Игри на волята: България" продължава да търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани изпитания за ума и тялото и се запиши на кастинг за следващия сезон на www.nova.bg/igri.