Веселина от "Игри на волята 4" може и да напусна шоуто, но ще бъде запомнена като една от най-ексцентричните участнички в историята на предаването. Именно Веселина бе най-възрастната в този сезон на Игрите, но това не я спря или демотивира.

Доста пъти Веселина влезе в конфликт с хората в племето си, но сега има много ясни послания за някои от тях. Пред Vbox7 отпадналата Веселина изпрати кратки, но ясни съобщения до Георги, Елица и Генчо.

"Подлизурко чаровен, арстистичен, харизматичен... събери си мозъчето, дръж устичката затворена и мисли. Мисли дали не дразниш прекалено много, дали не си си повярва прекалено много", отсече Веселина за Георги, който избра личното си благополучие, предпочитайки да получава постоянно храна, дори на реката, а не помисли за благото на племето си.

Веселина от „Игри на волята“ се показа без силикон

Веси обаче посече Елица с думите си. Тя директно посъветва олимпийската шампионка да не си "го мери с мъжете", ако иска да задържи Алекса до себе си.

"Няма мъж в този живот, който да се уважава, но и на когото да му е приятно да си го мери с теб. Спортните титли са едно, отношенията в живота - друго".
Гената пък е тотален фаворит на Веселина за спечелване на наградата. "Ти си специален претендент за победител. Надявам се, че загубата на другарчето ти Аспарух няма да доведе до разруха на стратегиите ти за финал".
vbox7