За повече от два месеца и половина и на финалната права на най-приключенското предаване станахме свидетели на безброй ожесточени битки на Арената между участниците, но извън „Игрите“ повечето от тях не спират да се забавляват заедно.
 
@nikichakalov Участници от много всички сезони на #игринаволята се забавляват 😁 Кои участници успя да видиш? Коментирай?! #чакала ♬ original sound - Чакала


В социалните мрежи те не спират да провокират феновете с постове. Врагове в битките, но приятели в живота. Между някои от тях дори се роди любовта, но и чувства като разочарование и дори ревност.

Неочаквани таланти: Изненадващите умения на участници в „Игри на волята” (СНИМКИ/ВИДЕО)

Много от участниците имат неподозирани таланти - и като хоби, и в професионален план. И те често се отдават на луди купони по клубове, прекарват много от времето си заедно и определено знаят как да се забавляват.

Освен да коментират епизодите на „Игрите“ в лайфове, подкасти и видеа - не спират да провокират. Поредната провокация в социалните мрежи „взриви“ феновете на шоуто.

Ники Чакалов сподели уникално видео, озаглавено - оркестър „Игри на волята“, на което се вижда, че част от участниците танцуват от сърце в домашна обстановка.
 
@nikichakalov Орк. Игри на волята 😂 #игринаволята #чакала ♬ original sound - X-pert Production

Чакалов, Лефтеров, най-новата любовна двойка - Фейгин и Георги, както и други участници танцуват на ритмичен бийт. А коментарите на феновете заваляха - „Мега яките“, „Големи сте сладури“, „Най-готините“, „Абе, кефите ме на макс“, „Страхотни сте“, пишат зрителите, а много тях са очаровани от Фейгин и Георги като ги определят, като "много сладки".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgi Yanev (@yanev.georgi)



Определено можем да кажем, че темата за любовта през цялото време е на преден план. Най-коментиранираните взаимотношения бяха тези между Митко и Мирела, след като още в самото начало стана ясно, че те са бивши гаджета и попаднаха в едно племе. Интересът към тях през цялото време не спираше.
 


Мирела си стана близка с друг участник - Валери и това породи множество спекулации дали между тях има нещо повече от приятелство. И двамата така и не потвърдиха, че между тях има нещо повече. Но това се случи пред очите на Лефтеров и сякаш в него прозираше разочарованието.
 

 


Привидно бившите влюбени се подкрепяха и многократно подчертаваха на Арената и в живота, че са един отбор и са си останали близки. Но последва обрат след сливането на плената и така се появи Мани, с която Митко започна да прекарва времето си. Самата тя сподели, че те са намерили доста общи теми за разговор и е било приятно да прекарват времето си заедно.
 
@mitko_beats Вкарвам диска, слагам ризка - Мани ми е близка 🙏🟨😂@manuela_tonevaa #foryou #лефтеров #foryou #mani #lefterov #igrinavoliata #igrinavoliata #игринаволята #fypシ #fyp #мани ♬ L$d - Luclover


И тогава очарователната Мирела сякаш прояви ревност, като описа, че е забелязала, че откакто секси блондинката се е появила, Митко търси близост с нея - облича си най-хубавите ризи, старае се да изглежда добре и търси вниманиетио ѝ. Но и лаконично сподели, че може би е нормално това да ѝ прави впечатление - с оглед на това, че двамата с Митко са били заедно.
 

Коментарите за любовния четириъгълник не спираха, но дали между тях е имало нещо повече - така и не се потвърди. Но след всеки техен пост фантазията на феновете се разпалваше и те коментираха колко си отиват извън приключенското шоу.

И така минала седмица отношенията между бившите гаджета ексалираха след напускането на Мирела и всички скрити чувста и недоизказани думи излезнаха наяве. Посланието, което остави Мирела след напускането на формата през изминалата седмица, дълбоко огорчи Лефтеров. 

Той се почувства засегнат от обвинението на танцьорката, че я е предал, за да защити себе си и го определи като лицемерно - все едно той я изпратил на битка. Митко бе докрай откровен, като сподели, че със сигурност Джаферович е била най-близка до танцьорката и че той дори не е бил на второ място. Като подчерта, че не знае какво Мирела е очаквала от него.
 

Двамата отново провокираха с неочаквани изненади. Митко и Мирела имат обща страст - танците и музика. Мирела често показва уменията си в танците, които са впечатляващи. Тя публикува видеа, на които се вижда, че за нея ритъма и музиката освен хоби, са и страст.
 

С друг участник в "Игрите" - Илиян се забавляват заедно, показвайки уникални танцови хореографии, а потребителите ги заливат с лайкове и коментари. Любопитен факт е, че с танците Мирела е печелила награди от различни конкурси.
 


Митко пък е бийтмейкър и обожава музиката и танците. Интересен факт е, че има на 100 издадени песни, като на много от тях е написал не само музиката, но и текстовете.
 

Сред най-известните му парчета са хитове на Криско, Галин и Десита, Сантра и други музикални звезди. И неочаквано преди няколко дни Митко ексклузивно сподели в социлните мрежи, че подготвя свое музикално парче - с името "Пазя го за мене".
 

И към днешна дата песента е факт. В която посланието е сякаш, че той е продължил напред след всички емоции в "Игри на волята" - в любовта и в битките. И описнието под поста говори затова - "Това е за вас - всички, които питахте, подркепяхте и вярвахте! До всеки, който чете това: Прави го за себе си! Цени себе си и си подари време, внимание и енергия!", гласи част от поста.
 


А коментарите под видеото не спират - "Толкова много си личи, когато човек прави нещо от сърце!", "Успех на човека, който създава хитове!", "Танцуваш уникално, пееш брутално и правиш и музика нямам думи", "Прекрасен личи си, че идва от душата, надмина очакванията, от тук насетне вярвам, че ще става все по-добре, успех".
 


Но изненадите не спират - неочаквано, малко, след като той сподели, че подготвя музикален проект, Мирела също публикува клип в Instagram, на което показва таланта си в пеенето.

Очарователната инфлуенсърга публикува към него и емоционално описание - "Разкривам ви част от мен, за която досега само съм загатвала. Пея от съвсем малка, но изяви съм имала само по детски концерти в училище.
 


Никога не съм се учила, просто си пеех вярно. Танците са ми били приоритет винаги и наблягах основно на развитието си там, но не ми е пречело да пея постоянно и по всяко време - даже и в "Игри на волята" пях на племето си", пише красавицата. 
 


И споделя: "Днес бях на урок и ми пуснаха тази песен. Усетих си я веднага, реших да се снимам и просто да бъда смела и да ви покажа учебния процес", гласи част от емоционалния пост. А парчето е баладично и изпято с много чувство.
 


И коментарите на феновете заваляха - "Много яко пееш", "Браво момиче, страхотна си", "Красива, умна и талантлива! Браво! Администрации за което Мирела!", "Винаги бъди смела. И да не ти пука на кого му харесва, важното е на теб да ти харесва и да те радва", са само една малка част от тях.
 


За взаимотношенията между двамата към днешна дата и след всички емоции можем само да гадаем и дали това е случайност или не.

А на метри от финала - кой ще бъде големият победил в най-експремното шоу, престои да видим.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата.

Екстремното приключение "Игри на волята: България" продължава да търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани изпитания за ума и тялото и се запиши на кастинг за следващия сезон на www.nova.bg/igri.

По темата