/ Игри на волята
Не един, не два, а цели пет златни медала спечели Фифо от "Игри на волята". Той се похвали с постижението си в социалните мрежи. Отличията Филип е спечелил по време на VIII международен турнир по плуване за ветерани в Бургас.

 

Със своята физическа активност, Фифо гарантирано е най-добрият спортист сред електроинженерите и най-добрият електроинженер сред спортистите. А пък, че е сред най-големите фаворити за спечелването на приключенското риалити - това дори е излишно да коментираме.

Мирослава от „Игри на волята“: Милионерката, която не иска да е просто Барби

29-годишният играч от племето на Безстрашните тренира кросфит, бойни спортове, кара ски и джетове, но определено плуването ще се окаже един от големите му таланти. Който изобщо не остава скрит и зрителите на Игрите имат възможност да се убеждават в това всяка седмица.



Интересно, че наред с поздравленията за петорното постижение, в коментарите в социалните мрежи много фенове пожелават на Фифо да спечели "Игри на волята", а не са малко онези, които искат той да има директен сблъсък на Арената с най-големия си опонент в племето - Евгения Джаферович.

филип
Игри на волята


Филип и Джаферович определено са лидерите на двата лагера на жълтите в момента и водят прикрита война, фокусирана основно върху половите различия на участниците. Особено след отпадането на Лефтеров, който беше най-близкия приятел на Фифо в Игрите. Той вини за това именно женската коалиция, водена от Жени. "Добре е да има някой на когото може да разчиташ както в игрите, така и извън тях", пише Филип в една от общите си снимки с Митко. С което показва, че приятелството между тях се е пренесло и в живота.

 
 

Лефтеров напусна Арената на „Игри на волята: България“ завинаги

В последния епизод Филип влезе в истински словесен сблъсък с Жени именно заради Митко Лефтеров и бившата му приятелка Мирела, която пък беше защитаван от Джаферович, като нейна най-близка в племето. Тя дори упрекна Фифо, че е можел да спаси приятеля си срещу 100 гроша, но дори не го е предложил. На този етап на играта двамата с Гого дори се опитаха да пробият женската коалиция, вербувайки Мани да гласува за Гого за капитан. Но, не им се получи...

Така на Филип за поредна седмица ще му се наложи да играе под капитанството на опонентката си.
 
 

И на финала - още нещо любопитно за Фифо - той обяви, че през целия ноември няма да бръсне брадата си.

Защо ли? Мускулестият електроинженер активно подкрепя добиващото все по-голяма популярност движение #Мovember, което има за цел да хвърли светлина върху един важен проблем на мъжкото здраве - рак на простатата. Всяка година през този месец милиони мъже по света се включват в инициативата, спирайки да бръснат брадата и мустаците си.