Гого се завърна при Безстрашните като победител
Двамата съплеменници Гого и Лефтеров се изправиха в братоубийствена елиминационна битка на Арената на “Игри на волята: България”. Двамата Безстрашни преминаха през серия предизвикателства в морето и на сушата, за да докажат кой заслужава мястото си в племето. Издръжливостта и правилната стратегия на Гого му извоюваха голяма преднина, с която грабна победата и 100 златни гроша.

“В тази битка за нинджи днес аз отпаднах от най-добрия нинджа! Не мога да съм разочарован, мога да съм горд, защото той ме нарече приятел” - сподели Лефтеров с насълзени очи минути след своята загуба. Той честити победата на своя приятел и съюзник Гого и му завеща да довърши тяхната работа в племето, отстранявайки Джаферович и Мани.

Преди да излязат на Арената, Лефтеров и Гого трябваше да изберат своите съюзници, които да влязат в битка помежду си, за да спечелят предимство на един от двамата номинирани. Лефтеров получи правото да избира първи, което му позволи да вземе Филип на своя страна. Гого, разочарован, че не може да направи същия избор, се спря на Ралица. Филип доказа своята издръжливост в тежък двубой срещу гравитацията и постигна втора поредна победа в битка на съюзници. Той спечели 30 гроша за себе си и предимство за Лефтеров, което обаче не успя да му помогне да се завърне при Безстрашните.

Гого разбуни духовете в племето още с пристигането си в Резиденцията, като разказа за изключително тежката елиминационна битка, която обяви като силова и мъжка. Той сподели мнението си, че нито една жена, освен Виктория, не би могла да мине подобно многокомпонентно трасе. Това изказване искрено засегна жените в племето на Безстрашните, които приеха думите му като обида.

Ще се обърне ли женската коалиция срещу Гого? Ще се превърнат ли Мани и Гого в троянски кон за племето на Безстрашните? Как ще се справят те с липсата на един играч и ще успеят ли да се мобилизират на Арената? Последна битка за територия в “Игри на волята: България” - понеделник в 21:00ч. само по NOVA.