В този сезон на приключенското шоу „Игри на волята“, освен епичните битки на Арената, се открояват приятелски и любовни сюжети.

За два месеца в шоуто стана ясно, че повечето от участниците са си близки приятели, които често споделят времето си заедно.

Лефтеров от „Игри на волята“: Секси добро момче, което разтапя сърца (СНИМКИ/ВИДЕО)

И любовта сякаш е на преден план. Спекулациите в социалните мрежи не спират за връзките между участниците.

Безспорно най-интересните взаимотношения от самото начало на шоуто са между Лефтеров и неговата бивша приятелка Мирела, които съдбата събра в едно племе.
 

 


Митко е един от най-харесваните мъже в този сезон, а Мирела е най-атрактивната участничка - с най-много последователи в социалните мрежи.
 

Романтичната приказка между тях е безспорно най-обсъжданата тема в социалните мрежи. И спекулациите за техните отношения не спират.
 


Митко е доброто момче в този сезон, а Мирела е естествената красота и чар в предаването. Още в началото стана ясно, че двамата са бивши гаджета, като в последствие са запазили близостта по между си.

NOVA

Митко сподели във визитката си, че все още я обича. А тя от своя страна, неведнъж е казвала в свои лайфове, че са си близки и се подкрепят - както на Арената, така и в живота.

В последствие Мирела демонстрира близки отношения с друг участник - Валери.
 


Коментарите на феновете заваляха за отношенията между тримата. Но е факт - участниците не спират да провокират в социалните мрежи с постове и снимки, относно кой в какви отношения е.
 
@mitko_beats Вкарвам диска, слагам ризка - Мани ми е близка 🙏🟨😂@manuela_tonevaa #foryou #лефтеров #foryou #mani #lefterov #igrinavoliata #igrinavoliata #игринаволята #fypシ #fyp #мани ♬ L$d - Luclover


Преди дни Митко и Мани „взривиха“ последователите си с общи снимки и видео към тях. А Мани е един от най-атрактивните участници в „Игри на волята“.

Тя е 1.50, но със завидна воля и хъс за победа. Любопитен факт е, че Мани демонстрира близки отношения с друг участник в шоуто - Илиян. Феновете им не спираха да обсъждат колко хубава двойка са и бяха убедени, че между тях има искра и нещо повече от приятелство.
 


 

"Ако сте двойка, то много си подхождате", "Много сте сладки", "Отивате си, двамата сте много сладки и говорите много леко в една тоналност", "Готини", "Много потенциал за двойки този сезон - "Море от любов", са само част от постовете на двамата.

А под видеото в Tik Tok красавецът от Велико Търново подлуди феновете, като написа - "Вкарвам диска, слагам ризка - Мани ми е близка".

NOVA

Красивото секси миньонче с божествено тяло безпорно успя да докаже своите лидерски качества  През измилата седмица двете с Фейгин събраха както положителни, така и отрицателни коментари.
 

Двете скриха едно парче от пъзела на отбора си, от което последва загуба и това беше определено като саботаж. И така племето на сините отпадна от приключенското шоу.
 


Докато Лефтеров доказа своето място сред лидерите - с отдадеността си в битките и с човешките си качества. Именно тези две стихии успяха да предизвикат вълна от коментари.
 

А, дали има искра извън приятелството, предстои да видим - както на терена, така и в живота.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата.

Екстремното приключение "Игри на волята: България" продължава да търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани изпитания за ума и тялото и се запиши на кастинг за следващия сезон на www.nova.bg/igri.