Димитър Лефтеров е безспорно един от фаворитите в „Игри на волята“. Той доказа своето лидерско място в отбора на Безстрашните с борбеност и отдаденост във всяка битка на Арената.
 

И дори и когато изглежда, че няма надежда за племето - той е един от играчите, които не се отказват и продължават докрай, надскачайки себе си с воля, вяра и хъс за победа.

NOVA

 



Той показа и качества като съпричастност, доброта и човечност в приключенското шоу. Митко определено е и един от най-харесваните мъже в този сезон.
 


Естествена красота и чар в „Игри на волята“: Мирела отново провокира феновете (ВИДЕО)

28-годишният красавец от Велико Търново с изваяно тяло и мускули не спира да трупа лайкове и коментари под всеки свой пост в социалните мрежи. Той не крие, че е абсолютно наясно как изглежда и че привлича женските погледи, като често получава скандални и неприлични предложения.
 


Но подчертава, че е романтична натура и това по-скоро искрено го забавлява. Той е не само красив, но и талантлив. Митко е бийтмейкър и обожава музиката и танците.
 


Интересен факт е, че има на 100 издадени песни, като на много от тях е написал не само музиката, но и текстовете. Сред най-известните му парчета са хитове на Криско, Галин и Десита, Сантра и други музикални звезди.
 


Освен че твори, той и е участвал в много от клиповете на едни от най-актуалните имена в музиката. Атлетичното момче не спира да тренира и показва завидна физическа форма.

А коментарите под фотосите му не спират да валят - "Машина си", "Класа", "Красавец", "Прекрасен", "Absolutely perfect body and face", са само една малка част от страна на феновете.

Митко споделя, че шоубизнесът обича не само талантливите, но и красивите, и затова често се изявява като модел. Интересен факт обаче е, че Лефтеров не винаги е бил перфектен.
 


Имало е период, в който той се е хранил нездравословно и е бил над 100 кг. И когато един ден се е погледнал в огледалото е осъзнал в какво се е превърнал. Тогава с много упоритост и воля е успял да свали близо 30 кг.
 
@mitko_beats Freedom 💛#fyp #fypシ #foryou #foryourpage #lefterov #mitkobeats #igrinavoliata ♬ Hold This - HStikkytokky & J Fado


Във визитката си казва, че няма човек до себе си, но темата за любовта не спира да вълнува феновете. Митко се превърна в един от най-коментираните участници, след като стана ясно, че неговата бивша приятелка също е в „Игрите“.
 
@mitko_beats No worries🤙 Be good. Do good. Feel good. . . . #fyp #foryou #foryoupage #beatmaker #lefterov #igrinavoliata ♬ See Nobody - Wes Nelson & Hardy Caprio

Става въпрос за красивата Мирела, която е в неговото племе. Той споделя, че връзката му с нея е била красива, но и драматична. А като причина за раздялата им посочва, че той е бил фокусиран повече върху работата си, докато тя е била на вълна забавления.
 


Секси момчето обаче каза, че все още я обича и с надежда споделя, че никога не се знае - може пътищата им отново да се пресекат. Вече почти два месеца техните отношения са обект на множество спекулации.
 


Но въпреки раздялата в любовта, двамата са близки и са запазили приятелските си отношения. Те често прекарват времето си с останалите участниците в „Игрите“ и се забавляват, излизайки заедно.
 
@mitko_beats Безстрашни всеки понеделник 😂#foryou #fypシ #fyp @Чакала ♬ original sound - Dimitar Lefterov

 


А самата Мирела споделя в лайфове, че както в живота, така и на Арената те се подкрепят и си помагат. Много от техните фенове не спират да спекулират по темата за любовта им. Повечето се надяват двамата отново да се съберат.
 
@mitko_beats #fyp #foryou #workout #hot #boy #summer #home #pool #model #beatmaker #fit #fitness #motivation #protein #gym #free #body #male #muscle #shredded ♬ Ain't It Different - Headie One

Не спират спекулациите, че Митко е брат на участник от предишния сезон на шоуто - Стратимир. Преди малко повече от месец те публикуваха снимка, на която пише - „Слуховете са верни...Братя сме“. Под фотоса им има доста коментари и определено двамата имат прилика визуално. А истината е, че те са много добри приятели и имат обща страст - тренировките.
 


Красавецът определено успява да въздейства с неподправен чар както на женската аудитория, така и на мъжката. Като един от най-следваните участници в социалните мрежи той не спира да радва последователите си, които му се възхищават и го подкрепят.
 

 
@mitko_beats Feeling good 2 #foryou #feelinggood #fypシ #fyp #hot #man #fit #hotboy ♬ Feeling Good - Michael Bublé

А какво ще се случи в предаването и в живота с талантливото, секси и добро момче, което разтапя сърца, предстои да видим.
 


Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата.

Екстремното приключение "Игри на волята: България" продължава да търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани изпитания за ума и тялото и се запиши на кастинг за следващия сезон на www.nova.bg/igri.

По темата