Александра Фейгин е една от участничките в този сезон на „Игри на волята“, която е пример за борбеност, хъс и воля за победа в приключенското шоу.

За почти два месеца тя доказа своето лидерско място в племето на Супергероите. Но освен с победи на Арената, красивата ни шампионка по фигурно пързаляне е победител и в живота.
 


Фейгин е само на 19 години, но вече има зад гърба си забележителни успехи и няколко пъти е шампион на България.
 


Като безспорно най-голямото постижение на талантливата състезателка е участието ѝ в Зимните олимпийски игри в Пекин 2022.

Мъжка битка с капитани жени: Трите грации на „Игри на волята“ скриха шапките на всички

Блондинката добави още един връх в кариерата си. Тази събота тя спечели титлата при жените на държавния турнир по фигурно пързаляне за купа приз „Виктория“.
 

 


Турнирът се проведе в Зимния дворец в София. Въпреки конкуренцията, Фейгин доказа, че е истински победител на леда и успя да грабне купата. Тя получи и огромна подкрепа от участниците в „Игри на волята“.
 
@zoristoilova Най-добрата ❤️❤️❤️⛸⛸⛸🥇🥇🥇 @Alexandra Feigin #viralvideo #viralvideo #desafio #игринаволята2022 #igrinavoliatabulgaria #игринаволятасезон4 #fypシ #success #winner #figureskating #figureskater #skating #wintersports ♬ We Are The Champions - Galileo & The Cast Of 'We Will Rock You'


Те с гордост споделяха снимки и сторита с успеха ѝ. Фейгин е в приятелски отношения с доста от тях. Участниците доказаха, че са отбор както в „Игрите“, така и в живота.

Зори пусна снимки, придружени с емоционален пост - "Гордея се с теб, Алекс. Преди старта ти толкова се вълнувах, че бях на прага да се разплача"... и завършва с думите "истинска ледена кралица".

Тя публикува и видео с цялото ефирно изпълнение на Фейгин. Като през цялото време я подкрепя с аплодисменти и с думите - "Много е сладичка".
 


Самата Алекс искрено се развълнува и благодари за подкрепата. Младата красавица има доста последователи в социалните мрежи и определено приковава вниманието на феновете освен с постиженията си, така и с изваяно тяло и сексапил.
 


Извън "Игрите" доста от участниците не спират да се забавляват заедно. С Илиян и с Мани блондинката също прекарва доста от времето си. Наскоро в свое стори те танцуваха заедно и закачливо се обърнаха към последователите си с думите - "Фенове ли сте на нашата „Света троица“.
 
@alexandra_feigin Фенове ли сте на нашата СВЕТА ТРОИЦА? #игринаволята #супергерои #bettertogether #superheroes ♬ original sound - Alexandra Feigin

 


Както стана ясно Фейгин е близка със Зорница. Двете често публикуват общи снимки и видеа, на които се вижда, че те са приятелки и не спират да се забавляват заедно.
 
@alexandra_feigin Този път сме без екипите💙❤️@Zornica Stoilova  #funnyvideos #friendship #together #crazy #игринаволята #супергерои #непобедими ♬ original sound - Alexandra Feigin


Любопитен факт е, че от доста време се носят слухове, че между Александра и друг участник в този сезон има нещо повече от добро приятелство. Става въпрос за Георги Янев. Именно тяхна обща снимка разпали слуховете за любовни отношения между двамата.
 


Те така и не са потвърдили дали това е факт, но на фотоса се гледат влюбено, което разпали фантазията на последователите ѝ. Именно на видеото, споделено от Зори от последния успех на леда, се вижда, че в публиката за подкрепа е и самият Георги.
 


Очарователната блондинка не спира да покорява нови върхове и да предизвиква себе си, а какво предстои за нея в „Игрите“ и в живота предстои да видим, но определено можем да кажем, че я очакват много постижения занапред.
 

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата.

Екстремното приключение "Игри на волята: България" продължава да търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани изпитания за ума и тялото и се запиши на кастинг за следващия сезон на www.nova.bg/igri.