/ NOVA
Непобедимите номинираха Генчо и Георги
Битка в морето и на сушата посрещна Непобедими, Безстрашни и Супергерои на Арената на “Игри на волята: България”. На щафетен принцип състезателите трябваше да извадят 7 шамандури на сушата, за да пристъпят към следващия етап в играта за баланс и координация. Безстрашните показаха своята воля, желание за победа и отборен дух, което ги превърна в победители в номинационната битка.

Игри на волята България
NOVA

Игри на волята България
NOVA

Първоначалната преднина на Непобедимите се оказа недостатъчна и те достигнаха последни до финалния елемент от играта. Там те успяха да построят високата цели 4,5 метра кула, но липсата на спокойствие не им позволи да я задържат във въздуха достатъчно дълго. Непобедимите не успяха да се мобилизират и заеха последното място, след като Безстрашните и Супергероите се справиха с построяването на своите кули.

Игри на волята България
NOVA

Преди Непобедимите да отидат на племенен съвет, Генчо разкри пред съотборниците си стратегията и причините за гласа, който ще даде за Зорница. Мирослава, от своя страна, пое вината за неуспешната си седмица като капитан и предложи себе си за номинация, въпреки че женската коалиция разкри намеренията си да гласува за Генчо.

По-късно същата вечер край огъня на племенния съвет Непобедимите откриха картите си пред водещата Ралица Паскалева. Генчо поиска да търгува грошовете си за имунитет, който намери за единствен вариант за спасение. Той отказа да закупи допълнителни гласове, след като не срещна подкрепата и на своя приятел Георги. В края на съвета най-много гласове получиха двамата мъже, които ще излязат на Арената, за да определят бъдещето на Непобедимите.

Безстрашни или Супергерои - кой ще надделее във втората номинационна битка? Кое племе ще остане на фаталното второ място и ще изпрати играчи в битка за спасение на Арената? Ще се съюзят ли Джаферович и Филип? Ще предаде ли Фейгин коалицията си? – разберете утре в 21:00 ч. само по NOVA.

Игри на волята България
NOVA

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата.

Екстремното приключение "Игри на волята: България" продължава да търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани изпитания за ума и тялото и се запиши на кастинг за следващия сезон на www.nova.bg/igri.