/ NOVA
Генчо спечели предимство за Георги в първата битка на съюзниците
Михаела и Георги се изправиха един срещу друг в елиминационен дуел на Арената на “Игри на волята: България”. Изходът от тежката многокомпонентна битка определи кой от тях напуска състезанието завинаги. Въпреки убедителното начало за Михаела и страхотното гребане, тя изостана в останалите елементи по трасето. Георги спечели битката с голяма преднина и прибави още 100 златни гроша към богатството си.

Игри на волята България
NOVA

“Всеки е дошъл тук, за да стигне до финал. Аз също и да, съжалявам, че си тръгвам от “Игри на волята”, но съм горда с това, че отпадам от много достоен участник. Пожелах си го, получих го и си тръгвам с гордо вдигната глава!” - сподели Михаела след битката, която я изпрати у дома. Пред съперника си Георги тя разкри проблемните взаимоотношения в племето на Безстрашните и изяви съжаление, че изоставя най-близкия си човек Ралица.

Игри на волята България
NOVA

Игри на волята България
NOVA

Игри на волята България
NOVA

Малко по-рано Гого и Генчо от Непобедимите се противопоставиха в първа битка на съюзниците в опит да извоюват предимство на своите съплеменници. Безстрашните заподозряха стратегия в избора на Михаела, която определи Гого като най-достоен играч в племето, но той не успя да оправдае доверието ѝ. Генчо се открои като по-добър съюзник, което му спечели 30 гроша и предимство за Георги в елиминационния двубой.

Игри на волята България
NOVA

Предишната вечер Непобедимите се събраха край огъня на племенния съвет, за да определят кой ще е вторият номиниран играч за седмицата. Служебният имунитет на новите попълнения остави само 4-ма души, за които племето имаше възможност да гласува. Най-много номинации от своите съотборници събра Георги, който отказа предложението на водещата Ралица Паскалева да използва грошовете си за допълнителни гласове.

Любовта между Георги и Фейгин пламна по нов, по-силен начин, след като двамата се събраха в племето на Непобедимите. Георги излезе на Арената със силно желание за победа, за да се върне обратно при състезателката по фигурно пързаляне. Неговото победоносно завръщане искрено зарадва Фейгин и Генчо, които очакваха съплеменника си с нетърпение.

Как ще реагират Безстрашните, когато разберат, че Михаела е отпаднала? Какво ще се случи с племето и с най-близкия ѝ човек Ралица? Ще се развият ли отношенията между Георги и Фейгин? Как ще се справят Непобедими и Безстрашни с една от най-опасните битки в “Игри на волята: България” - зрителите ще разберат в понеделник от 20:00 ч. по NOVA.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата.

Екстремното приключение "Игри на волята: България" продължава да търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани изпитания за ума и тялото и се запиши на кастинг за следващия сезон на www.nova.bg/igri.