/ NOVA
Джаферович напусна Арената завинаги
Георги, Ралица и Джаферович се впуснаха в бягство от затвора на Арената на най-екстремното риалити “Игри на волята: България”. Те трябваше да издърпат тежък варел по пясъка, за да се измъкнат от клетката, в която бяха заключени, и да продължат по трудното трасе. Георги успя да извоюва ключова победа, която му спечели място в състезанието, както и цялото богатството от грошове на Джаферович.

Игри на волята България
NOVA

Въпреки силния вятър, който обръщаше парчетата от пъзела, Ралица успя да подреди загадката в края на трасето преди Джаферович, за която състезанието приключи. “В този момент съм щастлива, че стигнах дотук, защото рискувах и здравето си на тази Арена. Ходът вчера беше всичко или нищо. Знаех, че няма да мога да победя останалите, ако не направя това” - сподели Джаферович пред водещия Димо Алексиев минути преди да напусне Арената завинаги.

Игри на волята България
NOVA

Игри на волята България
NOVA

Щурмът към голямата награда продължи без почивка, а финалистите се изправиха в индивидуален сблъсък за пресяване на потенциалните шампиони. Те играха двубои един срещу друг на опасното предизвикателство “Колелото на смъртта“. Гого доказа, че е най-силният воин в тази битка, което автоматично го превърна в първия сигурен полуфиналист. Ралица, от своя страна, не отбеляза нито една победа. Това беше третата ѝ загуба за тази седмица, която я изпрати на трети пореден елиминационен дуел.

Какво ще се случи на последния съвет на финалистите? Какви лични предимства имат състезателите? Ще използват ли своите златни грошове? Ще има ли непредвидени обрати? Кого ще изпратят финалистите на Арената срещу Ралица? Кои са полуфиналистите в четвърти сезон на “Игри на волята: България” - предстои да стане ясно утре вечер в 21:00ч. по NOVA.

Игри на волята България
NOVA

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата.

Екстремното приключение "Игри на волята: България" продължава да търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани изпитания за ума и тялото и се запиши на кастинг за следващия сезон на www.nova.bg/igri.