В четвърти сезон на най-приключенското шоу определено жените доказаха своето превъзходство над мъжката част.
 


И на Арената, и в живота. През цялото време на екстремното предаване станахме свидетели на на приятелство, любов, подкрепа, съперничество и интриги между играчите, но един от тях се открои.
 


А именно Жени Джаферович - жената амазонка попадна в отбора на Безстрашните и доказа своето място на лидер. 32-годишната амазонка споделя за себе си, че най-голямото ѝ постижение е да бъде удостоена с титлата - Жена на годината за 2020.

Да надскочиш себе си: Тежка травма не отказа Джаферович в най-епичната битка в „Игри на волята“

Любопитен факт е, че тя има всестранни интереси - в рисуването, полимерна глина, грим, филми и сериали, пътувания и много други. А мотото ѝ в живота е - "Лекинко и без напрежение". За себе си споделя, че хората я познат като инфлуенсър, но е много повече.
 


През годините тя е натрупала над 200 хиляди полседователи и именно това се е превърнало в основната ѝ професия. И подчертава, че инфлуенсър не e просто хоби, а това да работиш 24/7/365 дни в годината.
 

 

 


Но най-важната роля за нея е основнта ѝ работа, а именно майка на две деца - Леа на 10 и Бо на 7. И тя споделя, че те са най-голямата ѝ гордост. Но като друго най-голямо постижение в живота тя определя бракa си с Ваня Джаферович.
 

 


Тази година двойката отбелязват 10 години щастие. По този повод Ваня сподели епомоционален пост в Instragram - "Пъзелмейкърът на нашия семеен живот има рожден ден днес!
 


Пожелавам ти най-вече да си здрава, все така всеотдайна и безкомпромисна в изборите, които правиш, както и да си до мен, защото знам, че без теб не бих могъл да живея. Обичам те".
 

 


Жени споделя, че е авантюрист и си пада по екстремните преживявния. И казва, че още когато е била на 18 години за първи път е участвала в първото си приключеско реалити - като е откровенна, че тогава я е водила жаждата за приключения, а сега - смелостта, че може повече.

Защо всъщност тя е амазонката в този сезон на "Игрите" - защото тя разчупва стереотипите на всички онези, които казват, че жена на 32 и майка на две деца няма място на "Арената".

Мъжка битка с капитани жени: Трите грации на „Игри на волята“ скриха шапките на всички

И категорично се определя като много много добре подготвена - и физически и стртегически. "Смея да твърдя, че разбирам много добре играта, направих Ваня победител в друго реалити с много малко насоки".
 


А двойката е олицетворение на любовта и срещата на сродните души - във всеки смисъл. Той казва за нея, че не познава по-силна жена - и от физическа гледна точка, но шеговито казва - от женската амбициозност.
 


Но тя е безкпромисна - лесно избухва и поставя човек на място. Жени споделя още, че това което би я извадило извън равновесие, е някой да нарушава првилата по време на играта.
 


И споделя, че е виждала много пъти как мъже подценяват жените в "Игри на волята", но самата тя неведнъж се е изправяла срещу мъже и ги е побеждавала.
 


Джаферович показа, че  „слабият пол“ в лицето на крехките и нежни участнички доказват, че няма невъзможни неща. Жената с главно "Ж" не спира да провокира коментари от феновете по свой адрес, както положителни, така и отрицателни.
 


Още от самото на „Игри на волята“ тя сякаш съвсем естествено стана близка с Мирела, а покрай нея и с Митко. Тримата се подкрепяха в битките, докато между бившите гаджета не настъпи момента на откровение.
 


При напускането си в една от най-запомянищете се битки в "Игрите", Мирела жегна Лефторев, че я предал. А Жени не скри сълзите си при напускането ѝ. Като тя и други изграчи се обединиха в мнението си, че мъжете са се покрили, за да спасят себе си.
 

Митко бе докрай откровен, като сподели, че със сигурност Джаферович е била най-близка до танцьорката и че той дори не е бил на второ място. 

NOVA


Тук вече знем историята. Самата Мирела в свои лайфове в социалните мрежи е споделяла как е очевидно, че тримата се подкрепят в шоутo.

Но безспорно най-зрелищната битка в приключенското шоу, при която Жени получи най-тежката травма досега на Арената, остана и най-епична. В ожесточен сблъсък един срещу друг преди месец се впуснаха отборите на Непобедими, Супергерои и Безстрашни.
 


В разгара на битката Супергероите поеха тежестта на платформите, върху които другите племена трябваше да подреждат финалните си пъзели. Това беше пример за спортсменство и грижа между участниците. 

NOVA

Те доказаха, че има много по-важни неща в живота от победата, а именно човешкото отношение с главно „Ч“ и че преди всичко сме хора, независимо за какво се борим. Супергероите успяха да си осигурят престой в Резиденцията.

Наложи се намеса на медицински екип, но "жълтата амазонка" стоически успя да изтърпи болката и пренебрегна препоръките на медиците, като се върна обратно в битката с шина на ръката, за да бъде до своите съотборници.
 



Именно в тази битка Жени показа своята сила. Веднага след епизода Джаферович и Мирела пуснаха общ лайф в Instagram, в който споделиха ексклузивни и интересни подробности за случилото се на Арената.

Те разкриха как са се чувствали емоционално и физически и колко им е коствало, за да продължат да се борят за племето си. А живото излъчване събра над 2000 души, които гледаха с интерес. Жени обясни, че е нямало как да се откаже и да остави отбора си.
 


Дори напротив - тя е била щастлива да се върне в играта и все пак с каквото може да помогне на отбора с надеждата, че нищо не е изгубено. А Мирела определи битката като много емоционална и след като е гледала епизода, призна че е щяла да се разплаче.

Жени подчерта, че всички моменти и всяко нещо, което се е случило в предаването, е много по-емоционално, отколкото когато го гледа на запис. Гледайки битката тя осъзнава колко тежко им е било с Митко да вдигнат дънера от 75 кг и не може да повярва как са го направили.


Мирела сподели, че целият екип е плакал с участниците. Джаферович разкри и подробности за тежката травма. Тя каза, че лекарите са ѝ залепили пръстите буквално пред болницата.

Като три от тях ѝ са били срязани много дълбоко. За щастие не е имало счупване и допълни, че ходи на рехабилитации.

Джаферович каза, че се радва, че пръстите ѝ са били залепени, а не зашити, защото това е щяло да я изкара от играта, а прогнозите на медиците са били за много дълго възстановяване.

Мирела си спомни и епичния момент, в който Жени си е премазала пръстите. Тя сподели, че виждайки я да тича към нея, си е помислила, че има нужда от помощ. Едва след това е осъзнала, че всъщност Джаферович е предала щафетата, за да продължи играта.

Двете съотборнички разкриха и как са се чувствали на Дивата река. Мирела сподели, че е имала доста синини, а Жени, че отровна змия е минала през крака ѝ. Въпреки всички трудности обаче те не са се предали дори за миг и са намирали сили в себе си.
 



След епизода Жени публикува снимка в Instagram с шината си, а коментарите бяха много. Феновете се възхищаваха на смелостта, издръжливостта и волята на силната жена. Но и не липсваха и отрицателните коментари.

"Герой си", "Мой фаворит от самото начало. Ти си пример!", "Браво Жени! Възхищавам ти се искрено! Толкова си борбена, имаш невероятна воля и хъс за победа! Адмирации", "Евала машина! Респект", гласят част от коментарите на феновете.

И досега някои фенове на играта не спират да коментират какво ли ще ѝ стане на Жени, за да не участва в някоя битка и шегаджийските коментари не спират.

Тя доказа, че има неща извън физическите възможности и те са най-важни както на Арената, така и в живота, а именно - хъс, воля и вътрешна сила.

Както и че човешките възможности са безгранични, въпреки болката и колкото и да е трудно - никога не трябва да се отказваш от това, в което вярваш. А жените доказаха, че този сезон, е именно сезонът на нежната част от участниците. А Жени е олицотворение на жената с главно "Ж" - жена, майка, любима, но и амазонка в битките.
 


Амазонката освен, че е играч и създава правила. На метри от финала тя сподели - "Ако някой не ти каже, че играе с теб, значи играе срещу теб".
 

 


А кой ще бъде победител в най-екстремното реалити - предстои да видим съвсем скоро.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата.

Екстремното приключение "Игри на волята: България" продължава да търси най-смелите и решителни българи - предизвикай себе си в неподозирани изпитания за ума и тялото и се запиши на кастинг за следващия сезон на www.nova.bg/igri.

По темата