/ Община Левски
Мажоретките на град Левски, нашите големи момичета имаха честта да водят дефилето на всички участници при откриването на Седмия Международен фестивал на изкуствата "Морско конче" в град Обзор проведен от 28 юни до 1 юли.

Община Левски

Мажоретен състав на Левски, с ръководители Валя Маркова и Соня Дунева за пореден път показа и доказа своя талант сред участници от България, Русия, Македония, Украйна, Естония и Беларус.

Град Левски празнува в деня на 182-та годишнина от рождението на Апостола на свободата

Соня Дунева за участието на мажоретките в Международния фестивал: „Своя дебют в Обзор тази година направиха по-малките мажоретки на възраст от 10 до 13 години.

Въпреки че са още малки деца, те се представиха великолепно.

Община Левски

Съставът на Левски имаше възможността да изиграе общо пет танца за три дни. Последната вечер малките грации изиграха своя "смесен танц", в който  се съчетават елементи на ръченица, уредите палка и помпони.

Община Левски

На финала на танца зрителите ги аплодираха бурно, а това беше най-голямата награда за децата. Малките мажоретки определено ни гарантират едно достойно ново поколение златни момичета от град Левски.

Община Левски

Организаторката на фестивала лично връчи шампионската купа в категория танцово изкуство като каза ,че това е едно голямо и заслужено първо място. Всички момичета получиха корони за достойното си представяне. Съставът на Левски се завърна с много положителни емоции и мотивация за бъдещи победи!