/ Община Левски
Кметът на Община Левски Любка Александрова подкрепи Националната информационна кампания „Роди дете в България“ на Фондация „Мечта за дете“. Националната информационна кампания „Роди дете в България“ на Фондация „Мечта за дете“ дойде с концерт в град Левски на 1 юли.

Община Левски

Създателката и душа на кампанията Евелина Рускова, преминала през много трудности, но сега щастлива майка на близнаци заченати инвитро, представи целта на кампанията и призова всички, които мечтаят да имат деца да сбъднат мечтите си.

Информационната кампания цели да популяризира DMS DETE номера 17 777 за събиране на средства за двойки с репродуктивни проблеми и затруднено финансово положение.

Община Левски

Концертът с водещ Наско от БГ Радио откриха талантите на град Левски Любена Стоилкова и групата на учителите „Даскалисимо”. С благодарност за топлия прием на кмета на Община Левски Любка Александрова и жителите на града, за подкрепата на благородната кауза, поп и рок певецът, бивш член на група D-2 Дичо,Теди Кацарова, Djane Monique, зарадваха малки и големи в юлската вечер.

Община Левски

„Повече деца родени в България”, е мотото на националната кампания и за подкрепата, кметът на общината получи сертификат. Прекрасно е да се роди дете в България, но е прекрасно и след това да бъде в добри ръце, каза кметът на общината Любка Александрова и поздрави директорите на учебни заведения за успешно реализирана извънучилищна и извънкласна дейност с учениците, за активното участие в обществения живот за това, че са новатори, които се стараят да възпитават децата прекрасно.

Община Левски

Грамоти за това получиха: директорът на ДГ„Слънце”Наталия Христанова, директорът на СУ Крум Попов” Валентина Дженева”, директорът на ОУ „Максим Горки”Даниела Георгиева, директорът на ОУ „Неофит Рилски” с.Обнова Ваня Радева, директорът ОУ „Христо Ботев” с.Българене Мирела Пантелеева.

Община Левски

Община Левски

Община Левски