Погребаха Ангел Христов - Геле в Дупница, единият от "братя Галеви". В последния му път присъстваха неговите роднини, близки, познати, приятели, както и представители на местната власт. 

Продължава досъдебното производство за смъртта на Ангел Христов от братя Галеви

Присъстваха бившият кмет на Дупница Атанас Янев, зам. -председателят на Общинският съвет адвокат Йонко Гергов, адвокат Емил Велинов, Златомир Иванов (Златко Иванов - Баретата), Васил Капланов - Каплата. 

Сред опечалените бяха съпругата му Радмила и двете им деца, приятелката на Пламен Галев, близки на Ангел, бивши колеги от ЦСБОП. Присъстваха и представители от бившето и настоящото общинско ръководство на Дупница и Сапарева баня.

Площадът пред храма в Дупница почерня от хора в черни дрехи, с бели цветя. В града днес има и засилено полицейско присъствие.

Ангел Христов беше погребан на мястото, приготвено в неделя, когато погребението му беше спряно от досъдебното производство във връзка със смъртта му и това как е влязъл в България, докато е обявен за международно издирване.

Почина единият от „братя Галеви“

Аутопсията е показала, че причина за смъртта му е масивен инфаркт.

Вътрешният министър Иван Демерджиев изключи вероятността Христов да е издъхнал извън България и след това тялото му да е транспортирано у нас. Според Демерджиев е възможно той да е влязъл в България от Гърция. Опитите полицията да открие следа от другия от „братя Галеви” - Пламен Галев, продължават.
Агенция "Фокус"