Много хора искат да се хранят здравословно, но не знаят кога в даден продукт има твърде много сол, захар, консерванти, мононатриев глутамат или други вещества. Има мобилни приложения, които ще държат под око с какво всъщност се храните. Каналът One min tech показва няколко app-a за водене на здравословен живот. Ето кои са те:

Fooducate

Разбирането на това, което влиза в тялото ви, е огромна част от подобряването на цялостното ви здраве. В крайна сметка, ако не знаете съдържанието на вашата храна, най-вероятно няма да знаете как да изработите диетата, която най-добре ще ви е от полза. Fooducate е чудесен начин да погледнете отвъд информацията за калориите и да получите пълно разбиране за всяка част от храната ви.

мобилно приложение
iStock/Getty Images

Fitbit Coach

Fitbit Coach е възможност да имате личен треньор на вашия смартфон. Приложението използва целите ви, за да достави учебни програми и друго съдържание, което се персонализира от вашите здравни данни.

Крис Хемсуърт пуска приложение за здраве и фитнес (ВИДЕО)

MyFitnessPal

Казаха ни, че средният брой калории, които трябва да ядем за един ден, е приблизително 2000. Това обаче е много обща цел. MyFitnessPal фино настройва предложения от вас калориен прием, за да отговори на вашите специфични цели за фитнес, като отчита вашите тренировки и ви помага да управлявате вашата диета.

приложение
ThinkStock/Getty Images

Waterlogged

Един от най-лесните начини да подобрите здравето си е пиенето на повече вода. Водата е най-здравословната напитка за вас, а пиенето ѝ предлага всякакви ползи, които ще подобрят цялостното ви здраве. Подходящо озаглавеният Waterlogged е предназначен да ви помогне да следите количеството вода, което поглъщате всеки ден.


И още:

Мобилни приложения, от които всяко момиче има нужда (ВИДЕО)

Четири приложения, които да пробвате през 2019 (ВИДЕО)

Четири приложения, които да пробвате през 2019 (ВИДЕО)

Пет умни джаджи за възрастни (ВИДЕО)

4 мобилни приложения за пътешественици (ВИДЕО)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук