Нови мобилни приложения се появяват всеки ден. Понякога откриването на подходящите може да бъде предизвикателство, но те ще ви дават полезна и практична информация всеки ден. Ето 7 мобилни приложения, от които всяко момиче има нужда:

Hormone Horoscope

Това приложение проследява месечния ви цикъл и предлага информация и съвети на база на хормоналните нива в тялото ви.

iGoSafely 

Когато настроите приложението и размахате с телефона си, автоматично алармата от апа ще се активира и ще изпрати спешно съобщение, мейл, данни за адреса и GPS локацията му на посочения от вас контакт за спешни повиквания. Така при създала се екстремна ситуация вашите близки ще могат бързо да ви открият.

4 мобилни приложения, с които никога няма да скучаете (ВИДЕО)

Family Locator – GPS Tracker

Family Locator е страхотно приложение, с което може да се свържете с цялото си семейство при нужда. Можете да споделяте информация и съобщения с близките си, както и да проследявате локациите, на които се намират хората във вашата група.

Sleep Cycle

Това приложение не е просто будилник. Sleep Cycle анализира съня ви и ви буди във фазата, в която сте най-леко заспали, за да се събудите свежи, а не отпаднали.

смартфон
iStock/Getty Images

BillGuard

Не се притеснявайте повече за финансите си! С това приложение проследява всяка една ваша покупка и предпазва от евентуални кражби и некоректни транзакции по вашата сметка.

Пет мобилни приложения, които ще ви помогнат през 2019 (ВИДЕО)

Mextures

Все пак всяка дама иска да изглежда добре. Затова ви препоръчваме и това приложение. То разполага с цяла колекция от филтри и ефекти, с които да имате перфектната снимка.

Pepperplate

Това е вашият су-шеф. С това приложение можете да сте истински мениджър кухня. Можете да избирате сред много рецепти, сами да създавате менюта, както и да планирате следващите си хранения.

мобилно приложение
ThinkStock/Getty Images


И още:

Четири приложения, които да пробвате през 2019 (ВИДЕО)

Пет умни джаджи за възрастни (ВИДЕО)

4 мобилни приложения за пътешественици (ВИДЕО)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук