С новата година идват обещанията и новогодишните резолюции, които се надяваме да спазим през следващата година. Няколко приложения ще ви помогнат да постигнете поставените си цели през 2019 година. Ето кои са те:

HabitBull ви помага да преодолявате лошите навици - от досадното гризане на ноктите - до опасното пушене. Просто избирате кой навик искате да въведете в програмата и да отбелязвате ежедневно, за да следите успеха си чрез лесен за четене интерфейс на приложението ( то, ще ти напомни, ако забравиш). Не сте ограничени до прости проследявания с „да“ или „не“. Приложението може също да записва неща като „брой напитки“ и „дължина на тренировката“, за да следи напредъка ви с течение на времето.

4 мобилни приложения за пътешественици (ВИДЕО)

Ако новогодишата ви цел е да се храните здравословно

MyFitnessPal е дядото на приложенията за проследяване на калориите. Повече от пет милиона храни се съхраняват в нейната база данни за храненето, обхващащи всичко - от банан до най-обилния десерт в любимия ви ресторант. Насочете камерата към баркода на любимата си храна (обикновено се намира на опаковката) за незабавно проследяване. Ако не можете да намерите вечерята си в базата данни, приложението може да определи броя на калориите в която и да е рецепта в Интернет - просто копирайте и поставете URL адреса на рецептата и той автоматично ще изчисли съдържанието на храната.

приложения
ThinkStock/Getty Images

Ако новогодишата ви цел е да научите нов език

Още ли съжалявате, че сте пропуснали уроците по френски в гимназията? Duolingo обещава да ви намери забавни уроци, които да ги усещате като игри. Правете упражненията, докато чакате в градския транспорт или преди да заспите и следете напредъка си с проследяващия инструмент в програмата. В момента приложението предлага 14 различни езика, като още десетки са на път да бъдат достъпни.

Ако новогодишата ви цел е да спестите пари

Мечтаете за сватба или дълго пътуване до Хавай? Уморихте ли се да надничате в спестовната си сметка само, за да я намерите наполовина празна? Digit обещава да ви помогне да се справите с целите си, като прехвърляте пари на сигурна сметка. Приложението оценява вашите разходи, за да определи колко може да се източи - между 5 и 50 долара в даден момент, в зависимост от вашите навици. И обещава никога да не ви тласне в овърдрафт процеса.

6 интересни трика за Facebook Messenger (ВИДЕО)

Ако новогодишата ви цел е да сте по-организирани

Останете на върха на вашите задачи с вашия собствен виртуален помощник от 24me. Приложението събира вашите задачи от календара, диспечера на задачите, бележките, социалните мрежи, финансовите институции и повече заедно на едно място автоматично, напомняйки ви за всички задачи и срокове.

Силата на приложението идва както от консолидирането на цялата ви информация, така и от начина, по който можете да направите нещата с едно кликване. Така че, плащайки сметката си за електричество, поръчвайки подарък за рождения ден на шефа си, или за да стигнем до срещата на клиента навреме, възможно най-бързо и безболезнено. И ако сте толкова заети, че не можете дори да го направите сами, 24me ще ви постави в контакт с действителен асистент, който ще изпълни задачите ви или ще се справи с вашите задачи.

И още:

4 програми, с които можете да освободите място на телефона си (ВИДЕО)

Как да търсим правилно в Google? (ВИДЕО)

Мобилно приложение ще показва как най-бързо да пътуваме с градския транспорт

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук