Ако телефонът ви няма достатъчно място за всичко, с което сте го напълнили,  тези съвети ще ви бъдат от полза. Вижте 4 програми, с които можете да освободите място на телефона си:

Google Photos

Една от най-добрите опции е Google Photos. Не само, че работи под Android, iOS, Windows, MacOS и в мрежата, тя също така ви позволява да съхранявате неограничен брой снимки и видео безплатно в облака, след което можете да ти изтриете от телефона си - стига да нямате нищо против изображенията да бъдат преоразмерени до максимум 16 мегапиксела и вашите филми се преоразмеряват до 1080p Full HD. Ако искате да съхранявате файловете си в пълна резолюция, ще трябва да платите за услугата.

6 интересни трика за Facebook Messenger (ВИДЕО)

CCleaner

Това приложение за пестене на пространство се е утвърдило като надеждeн инструмент сред потребителите на Windows, но сега, CCleaner by Piriform също е на разположение и за Android. Веднага щом стартирате CCleaner, приложението автоматично ще сканира вашето устройство, търсейки безполезен кеш на приложения,APK инсталационни файлове и стари файлове които сте теглили.. След като завършите с това сканиране, ще получите отчет за това колко място можете да спестите.

телефон
ThinkStock/Getty Images

Storage Analyser

С тази програма ще можете да анализирате системните дялове на устройствата, вътрешната памет и външната SD памет. Тя ще ви покаже съхранените файлове и приложения според размера, датата, броя на файловете и т.н. Можете да видите размера на приложенията или да изтриете ненужните данни.

Да надникнем в бъдещето: Как ще живеят нашите деца и внуци? (ВИДЕО)

Clean Master

Програмата не само почиства вашето устройство, оптимизира го и за най-добра ефективност, намира дублиращи се приложения или снимки и ви дава възможност да ги изтриете и разполага с вграден антивирусен и злонамерен детектор.

И още:

Невероятните истории на хора, които са намерени с Google Maps (ВИДЕО/СНИМКИ)

Google Play премахна заразени с шпионски код приложения

Шпионира ли ни Facebook?

Проверете каква лична информация знае Google за вас

Марк Зукърбърг обяви кое е предизвикателството му за 2018-а