Напредването на технологиите ни позволява да организираме сами мечтаните пътешествия. Мобилните приложения ще помогнат на всеки любител на пътуванията. Резервации за хотели, най-добрите ресторанти, пътуване с въздушен или градски транспорт - всичко това може да намерите в мобилните приложения.

10 идеи за пътешествия през 2018 година
 
Hopper


Приложението за хората, които обичат добре да планират пътуванията си. Екскурзиите могат да бъдат доста скъпи, но има няколко трика, с които това може да се промени. Няма по-досадно нещо след като закупите билет, да видите, че няколко дни по-късно той е по-евтин. С Hopper можете да попълните дните си за пътуване и той ще определи най-перфектната дата за вашето пътуване.

Мобилно приложение помага на потребителите за правата им в ЕС

Roadtrippers

На правилното място с правилните хора , няма нищо по-добро от едно пътешествие с кола. Roadtrippers ще ви помогне да организирате най-ултимативното преживяване. Приложението ще ви предложи маршрути, хотели, места за отдих, забавление и дори някои скрити забележителности.

пътуване
БНТ/BLISS

Citymapper

Ако сте достатъчно смели да се изправите лице в лице с напълно непознатите маршрути на градския транспорт в чужд град , то Citymapper е за вас. Приложението ще ви предостави всички начини да стигнете от точка А до точка Б, било то с кола под наем, автобус, влак или метро.

Невероятните истории на хора, които са намерени с Google Maps (ВИДЕО/СНИМКИ)

Google Translate

Дори най-подготвените любители на пътешествията могат да попаднат в ситуация, където чуждият език е проблем. Съществуват множество приложения за превод, но нито едно от тях не може да стъпи дори на малкия пръст на Google Translate. Приложението има функцията да превежда от говор на текст, както и предлага функцията да снимате с камерата си надпис на чужд език и той автоматично да стане разбираем.


Вижте още:

Мобилно приложение ще показва как най-бързо да пътуваме с градския транспорт

Как да търсим правилно в Google? (ВИДЕО)

Невидимата мрежа: Какво се крие в мрачните дълбини на интернет (ВИДЕО)

Интернет, който познаваме, е само повърхността на Дълбоката мрежа

Какво не трябва да търсите в Google (ВИДЕО)