На всеки му се е случвало да търси нещо интересно по интернет, докато пътува или чака за важна среща. С помощта на няколко приложения човек лесно може да пребори скуката във всяка ситуация. Новият епизод на Ctrl alt min tech предлага 4 приложения, с които никога няма да ви е скучно.

9gag

Може би няма човек в 21 век, който да не е чувал за 9gag. В приложението може да намерите всякакъв тип забавно съдържание като гифчета, видеоклипове и мемета, които да лесно да споделите със своите приятели.

Пет мобилни приложения, които ще ви помогнат през 2019 (ВИДЕО)

Imgur

Imgur е уебсайт за хостинг на изображения. Приложението му ви позволява да създадете профил и да качите свои собствени неща. Безплатно е за изтегляне и използване. Тук можете да намерите някои истински съкровища.

интернет
ThinkStock/Getty Images

Tumblr

В Tumblr ще намерите страхотни неща. Можете да намерите неща за почти всякакъв вид хумор. Сайтът позволява почти всичко, дори еротика до известна степен. Можете също така да правите GIF файлове, да публикувате видеоклипове и да следвате различни блогове. Това е едно от най-добрите смешни приложения.

4 мобилни приложения за пътешественици (ВИДЕО)

Easy xkcd

Easy xkcd е едно от най-новите забавни приложения в този списък. Това е приложение за браузър на популярния комикс xkcd. Той включва търсене на комикси по заглавие или номер. Можете също да го използвате офлайн и бързо да споделяте с приятели в различни социални медии и уебсайтове. Приложението е напълно безплатно за използване.

И още:

Местата, на които не трябва да слагаме телефона си (ВИДЕО)

4 програми, с които можете да освободите място на телефона си (ВИДЕО)

5 ретро джаджи, които бяха заместени от смартфоните (ВИДЕО)

Как да търсим правилно в Google? (ВИДЕО)

Четири приложения, които да пробвате през 2019 (ВИДЕО)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук