Може да се възползваме от напредъка на технологиите и изобретателността на човешкия ум, за да улесним ежедневието си. Има интересни джаджи от света на техниката, които действително са безкрайно полезни в забързаното ни и динамично ежедневие.

Ето 5 джаджи, които са подходящи за хора в напреднала възраст:

Търсачката за ключове


Remote key finder е способна да открие ключове, дистанционни, портмонета, очила и други принадлежности бързо. С натискането на цветния бутон, звук и светлина ще ви отведат до изгубените вещи с отдалеченост до 30 м.

джаджи
ThinkStock/Getty Images

Говорещият часовник

Reminder Rosie е предназначен да ви помогне при загуба на паметта. Тази персонализирана система за напомняне с глас, може да ви напомни за лекарствата и ежедневните задачи.

Любимите джаджи на мъжете

Evermind

Evermind системата за наблюдение осигурява спокойствие на тези, които живеят сами или които се нуждаят от допълнителна подкрепа. Той установява кога се включват и изключват електрическите уреди. Можете да направите кафе сутрин или да настроите за гледане любимо телевизионно шоу.

ТВ уши

Тази телевизионна джаджа ви позволява да чуете ясно диалога, като същевременно елиминирате оплакванията от високия звук на телевизията. Поставете устройството и го увеличете до степен каквато ви е необходима. Край на войната за степента на ТВ звука.

Ring Ring Video Doorbell 2

Ring Ring Video Doorbell 2 идва с регулируеми сензори за движение. Когато някой задейства сензорите за движение или натиска звънеца на вратата, на телефона, таблета и компютъра на собственика се изпраща незабавен сигнал. Можете да виждате, чувате и говорите с лицето на вратата от всяка точка на света.

И още:

Джаджа позволява да ваем тяло зад бюрото в офиса

Умна джаджа сканира калориите в ястията, които ще консумираме

5 сайта, в които ще намерите оригинални джаджи (ВИДЕО)

Специална джаджа надушва „социално неприемливи“ аромати

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук