Всеки има нужда от свежи идеи за подарък. Новият епизод на One Minute Tech дава няколко идеи за готини сайтове, от които можете да си вземете всякакви интересни джаджи.
 
ThinkGeek

ThinkGeek има богат избор от джаджи, свързани с технологии и игри. Можете лесно да намерите куп страхотни подаръци. В ThinkGeek ще намерите забавни технологични продукти, дрехи, колекционерски игри, бордови игри и много други.

интернет
ThinkStock/Getty Images

Fortress Geek

Fortress Geek е онлайн магазин за игри, комикси и филми. Огромното разнообразие от различни артикули включва забавни джунджурии, джаджи, както и дрехи, игри, офис и медийни елементи. Разполага и със секция специално за жени.

Джаджа позволява да ваем тяло зад бюрото в офиса

KlearGear

KlearGear е истинска детска площадка за възрастни хора които искат да се забавляват и да поръчват готини неща. Можете да си купите тениски, играчки и подаръци или да откриете нова джаджа в категорията най-продавани артикули например.

Любимите джаджи на мъжете

NeatoShop

NeatoShop се фокусира върху тематични тениски,включващи теми от комикси, научно-фантастични, популярни видеоигри и филми.

Използвайте слънцезащитен крем и пред компютъра, съветва дерматолог

Newegg

Тук ще откриете невероятни продукти като игри, мрежови аксесоари, компютърни системи и техните компоненти. Можете да си направите забавна тениска или пък да си поръчате нов интелигентен домашен помощник.

И още:

Как да търсим правилно в Google? (ВИДЕО)

Кои са основните WEB браузъри, които трябва да познаваме? (ВИДЕО)

5 джаджи, които са полезни за здравето

Пет трика с Google Chrome, които е добре да знаете (ВИДЕО)

Таблетите - новата електронна бавачка

Какво не трябва да търсите в Google (ВИДЕО)