Когато стане дума за красота, няма продукт, който да сложим в графата „твърде странен“, ако дава своите така чакани резултати. Жените по цял свят пилеят буквално милиарди, за да изглеждат и се чувстват добре, дори и за някои това да е непонятно.

Триковете за красота, които са взимали стотици жертви в миналото (СНИМКИ)

А кои са някои от най-странните продукти – вижте в новото видео на Natali’s Beauty

Дъвки за по-големи гърди

Повечето жени тайно си мечтаят за по-голям бюст, а пластичната хирургия вече е изключително напреднала в тази област. Но не всяка дама е склонна да легне под скалпа. Затова японски учени са създали изключително странен продукт – дъвки, които да спомогнат за увеличаването на гръдната обиколка. Производителят твърди, че благодарение на съставки, стимулиращи производството на естроген в организма, гърдите на жените ще нараснат с до 2 размера, ако дъвчат дъвките между 6 и 10 пъти дневно.

гърди
Thinkstock/Getty Images

Косъмчета, сбогом!

Друг уред, доста странен, но желан от много жени, е верен помощник в отстраняване на нежеланото окосмяване в областта на лицето. Много дами премахват мъхчето над горната си устна от десетилетия, но новият хит е цялото лице да бъде абсолютно гладко, а тази странна джаджа спомага за това, благодарение на огъващия се механизъм, който захваща и отскубва и най-фините косъмчета от женското лице, които да невидими за невъоръженото човешко око.

Вълшебен прах за красота

Хранителните добавки за безупречен външен вид отдавна са познати на пазара, но сред новите и малко по-странни като наименование и формула продукти е т. нар. „прах за красота“. Звучи като приказен прашец, нали? Идеята му е, че поръсен върху храната ни, той ще ни дари с бляскава коса, сияйна кожа, здрави нокти и перфектни мерки, благодарение на многообразието от органични съставки.

Тренировка за усмивката

Казват, че най-добрият грим за една жена е нейната усмивка. И донякъде има нещо вярно – усмивката отваря врати, разтапя сърца и подбужда отсрещното добро настроение! А една азиатска джаджа ще ни помогне да имаме стегната, секси, широка усмивка. Става дума за пластмасов уред, който поставяме в устата си и, притискайки устни, стягаме мускулите в тази зона. Странно, нали?

Изкуствени мигли с магнити

Последните няколко години са белязани от един тренд, а именно – обемните, дълги кукленски мигли, които акцентират върху погледа ни. Наред със спиралите за гъсти мигли, все по-разпространени станаха екстеншъните и изкуствените мигли, разбира се. А последната странна тенденция е свързана с мигли с магнити, които да прикрепяме в непосредствена близост до очите ни. Повечето бюти гурута твърдят, че поставянето им е доста трудно, усещането – странно, а ефектът не особено сполучлив.

изкуствени мигли
Thinkstock/Getty Images

Мъничко носле

И на последно място, но не и по ексцентричност – искате тънко, малко, чипо носле? Не е нужно да се подлагате на ринопластика! А просто да се доверите на някой от странните уреди за смаляване на носа! Да, странни са, с недоказан ефект, но определено влизат в класацията на странни уреди!

И още:

Вежди като бодлива тел: Бихте ли го направили? (СНИМКИ)

Странните неща, които жените правят за красотата си

7 съвета за 7 минути, за да изглеждате красиви

Момичета, не прекалявайте с грима сега. Ето как (ВИДЕО)

Най-странните и абсурдни трикове за красота (ВИДЕО)

Трикчета за красота, които ще спасят всяка жена (ВИДЕО)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук