За да сме красиви трябва да положим доста усилия. Всяка дама има своите трикове за красота. В новото видео от канала Natali's Beauty влогърката Натали  показва някои от тях. Вижте ги:

Трик 1:

Ако косата ви често се наелектризира, ето един много бърз трик в последния момент, който ще я укроти! Поставете мокра кърпичка без съдържание на алкохол върху четката за коса. След това просто пригладете косата и всички непокорни косъмчета ще си отидат на мястото.

коса
Thinkstock/Getty Images

Трик 2:

Ето и още един страхотен трик. Ако имате само голяма разфасовка парфюм и не искате да го носите в дамската си чанта, за да освежавате аромата му през деня, има как той да се задържи за по-дълго върху кожата ви. Поставете малко вазелин на местата, където се парфюмирате и след това пръснете. Това ще ви гарантира по-дълъг аромат през деня.

Трик 3:

Нямате специална четка за контуриране? Не е нужно да инвестирате пари в такава! Използвайте всяка друга по-голяма четка като просто притиснете косъмчетата по този начин, а след това фиксирате с фиби от двете страни.

Трик 4:

Ако обичате червеното червило, но всеки път се притеснявате дали част от него няма да попадне върху зъбите ви и дали няма да се размаже, ето 2 съвета. След като го нанесете, оберете излишното количество от вътрешността на устната с пръст. Всичко това можеше да отиде по зъбите ви. След това вземете тънък слой салфетка, покрийте устните си и с четка нанесете прозрачна пудра. Така червилото ще се задържи за много дълго време там, където му е мястото.

Трик 5:

А ето и един трик за сенките за очи, които понякога може би ви се струват не достатъчно пигментирани. Някои цветове се появяват много по-добре ако не са нанесени с четка, а с пръст. Изглеждат много по-добре, истината е, че се разнасят много по-лесно и спестяват време. А ако не успявате да прелеете в сгъвката, веднага щом нанесете, просто използвайте чиста пухкава четка и леко опушете.

Още по темата:

Трикове за грим за дами, които носят очила (ВИДЕО)

Странните неща, които жените правят за красотата си

7 съвета за 7 минути, за да изглеждате красиви

Момичета, не прекалявайте с грима сега. Ето как (ВИДЕО)

Най-странните и абсурдни трикове за красота (ВИДЕО)

За още любопитни новини харесайте страницата ни във Facebook тук