15 септември дойде, а с него ученици и родители вече ще се настройват за по-ранно ставане - едните ще бързат за класната стая, а другите - да закарат децата си на време за часовете.

Ако сте в по-горен клас, ако академичната година в университета скоро настъпва, или сте бързащо работещо момиче и майка без никакво време за губене, със сигурност сутрините са динамични.

В новото видео от канала Natali's Beauty един малък експеримент обаче доказва, че дори и да не разполагаме с много време в началото на деня, в рамките на само 7 минути бихме могли да се погрижим за визия, подходяща за училищна, университетска и офис среда.
Единственото, което трябва да знаем, е, че трябва да бъдем максимално концентрирани пред огледалото.

И още, докато часовникът отброява 7 минути, ето и 7 правила и съвета за постигане на сияйна дневна визия:

1. Знайте, че нямате нужда от много козметични продукти, за да създадете красива визия, подходяща за училище, лекции или офис. Напротив - малкото е повече и точно в този случай трябва да сте много внимателни да не прекалите с грима, защото нито мястото, нито времето са подходящи за тежки макиажи.

Момичета, не прекалявайте с грима сега. Ето как (ВИДЕО)

2. Ако имате тъмни кръгове под очите, използвайте коректор с розов подтон, който ще прикрие неприятните следи от недоспиване. Поставяйте малко количество и преливайте добре.

3. За пъпчици и зачервявания използвайте коректор с висока покривност в цвят, който е същият като цвета на кожата ви. В противен случай несъвършенствата ще бъдат покрити, но продуктът ще се вижда, защото не съответства на лицето ви.

Как да премахнем за нула време петна от грим върху дрехи (ВИДЕО)

4. Матирайте само кожата на челото, носа и брадичката с полупрозрачна пудра. Няма нужда от излишно количество от този продукт, особено ако не сте с мазна кожа.

5. За свеж поглед са ви нужни само малко сенки с бляскав цвят и 1-2 слоя спирала, които ще отворят окото. В никакъв случай не прекалявайте с грима по очите си и избягвайте тъмните сенки.

Пет неща, които вредят на кожата ви, без да знаете

6. Ако искате да имате по-свеж вид на лицето си, поставете малко прасковен руж по скулите. Това ще направи цялостната визия здравословна и момичешка.

7. Ако нямате време да подредите косите си, просто приберете гривата в конска опашка. Толкова е просто! А за допълнителен обем придърпайте горните кичури внимателно и фиксирайте с фиби.