Наред с битките на Арената, които са емоционални и изправят участниците пред неподозирани изпитания за волята, духа и тялото, можем да кажем, че този сезон в най-приключенското шоу, е сезонът на приятелствата и любовта.
 
@nikichakalov За пръв път Жорката не яде на видеото 😅 това е, защото яде до сега.. #чакала #игринаволята ♬ original sound - Чакала

След почти два месеца в предаването, между участниците се оформиха както нови трепети на любовта, така и истински приятелства. Както сред мъжете, така и сред жените. Голяма част от мъжете в „Игрите“ прекарват голяма част от времето си заедно. Те се забавляват и споделят общата си страст - бодибилдинга, фитнеса и показват изваяни тела.

Лефтеров от „Игри на волята“: Секси добро момче, което разтапя сърца (СНИМКИ/ВИДЕО)

Те не спират да провокират феновете със снимки и видеа в социалните мрежи. Преди дни един от най-запалените фенове на предаването Николай Чакалов и бивш участник,  публикува видео, с което предизвика голям интерес в социалните платформи.
 


Той показа как с едни от най-атрактивните участници са заедно във фитнес залата и тренират усърдно. И загатна, че се готви голяма изненада за феновете. Можем само да гадаем каква ще бъде, но предвид общата им страст - фитнеса и изваяните тела, най-вероятно ще бъде свързана с тренировките.
 
@nikichakalov Готви се нещо силно от нас, какво е според вас? #чакала #игринаволята ♬ original sound - Чакала

На видеото той показва последователно Валери как е фитнеса гол до кръста и се обръща закачливо към него - „Завърти се, за завърти се малко“. След което показва Фифо, който си прави стори за социалните мрежи.
 

 

 


На видеото се виждат още и Гого и Митко. А под публикацията, провокативно е написано - „С момчетата от Безстрашните правим обща тренировка и снимаме нещо голямо, очаквайте скоро!“.
 

 
@nikichakalov Готви се нещо силно от нас, какво е според вас? #чакала #игринаволята ♬ original sound - Чакала


Николай Чакалов е безспорно играчът в този сезон, за който шоуто е сбъдната мечта. Той стартира участието си в приключенското шоу като резерва, но намери своето място в племето на Безстрашните.
 
@nikichakalov Опитвам се да преподавам на фифа 2023, ама.. Кой ще победи според вас? #чакала #игринаволята ♬ original sound - Чакала


На друго видео, споделено от Чакалов се вижда как той и Митко играят Фифа 2023 с текст - "Опитвам се да преподавам на Фифа 2023, ама.. Кой ще победи според вас?". А коментарите и лайкове не спират да валят. Наред с това Ники е и инфлуенсър - той прави подкасти, които се радват на голям интерес. Последният такъв е с Александра Фейгин.
 
@nikichakalov Гледай цялото видео с #Фейгин в youtube канала ми: Niki Chakalov #чакала #игринаволята ♬ original sound - Чакала


На не малко постове се вижда как бивши и настоящи участници в предизвикателното шоу се забавляват заедно по клубове. Те танцуват и не спират да демонстрират колко са близки.
 
@nikichakalov Участници от много всички сезони на #игринаволята се забавляват 😁 Кои участници успя да видиш? Коментирай?! #чакала ♬ original sound - Чакала


"Участници от всички сезони на "Игри на волята" се забавляват", пише под едно от последните си видеа Чакала. А на него се вижда голяма компания от сезоните в "Игрите". А в коментарите феновете не спират да питат кой ще победи в най-приключенското шоу отвъд забавлението.
 
@nikichakalov Не сме чалгари, но такива са обстоятелствата.. #чакала #игринаволята ♬ original sound - Чакала


Освен това често правят походи заедно по планини сред природата, тренирайки, отпускайки се и забавлявайки се.
 
@nikichakalov Захапвам Зори на път за Черни връх 😁 #чакала #игринаволята ♬ original sound - Чакала

Определено можем да кажем, че този сезон, е сезонът на приятелството.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата.

Екстремното приключение "Игри на волята: България" продължава да търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани изпитания за ума и тялото и се запиши на кастинг за следващия сезон на 
www.nova.bg/igri.

По темата