Мани може да е висока само 1.50, но умее да крои грандиозни планове. Чаровното миньонче с лице на кукла и тяло на културистка се оказа най-големият стратег в тазгодишното издание на "Игри на волята". Тя направи нещо, което никога до сега не се е случвало в състезанието - успя да разпадне племето на Супергероите.

 

Ходовете й обаче не бяха никак честни, а действията й бяха определени от всички като саботаж. Мани, заедно с Фейгин успяха да скрият едно парче от пъзела на отбора си, което забави племето и ги остави на последно място в битката. Действията й сложиха край на съществуването на червените в Игрите.

Илиян след „Игри на волята“: С Мани вече сме неразделни

Подлост или въпрос на оцеляване?

 

Мани, заедно с Илиян и Фейгин дълго време се чувстваха потиснати сред Супергероите. Тримата просто не искаха повече да бъдат притискани, да им бъде диктувано кой да номинират и като цяло да се подчиняват на командите на Виктория и отчасти на Алекса.

Самите те нарекоха коалицията си Светата Троица, но след саботажа си спечелиха прозвището Злата Троица.
 

Мани
Игри на волята


Не случайно на една от номинациите, миньончето беше посочена като главата на ламята. Да, тя беше главния стратег на саботажа. Планът беше неин, подкрепен от Илиян и изпълнен от Фейгин.

 

След отпадането на Илиян, Мани и Фейгин знаеха, че те са следващата мишена. Затова предпочетоха да удължат престоя си в "Игри на волята", а след като влязоха в новите си племена с изненада научиха, че се ползват и с имунитет. Безспорно двете погазиха някои важни принципи като чест и морал, но в името на това да оцелеят в една неособено дружелюбна към тях среда.

 

"Жалки сте! И като си помисли човек, че ви дадоха толкова телевизионно време, само за да покажете, че не знаете какво е чест, достойнство, феърплей и спортсменство,а можехме да гледаме наистина стойностни хора!!!", пише разочарован фен на предаването в социалните мрежи.

Сензационен саботаж на Арената на “Игри на волята: България”

"Какво хубаво племе е развалила, по-скоро развали една коалиция, която още на следващия съвет щеше да и забие ножа и да се подхилквате след това като отпадне. Същото важи и за Алекса", написа друг почитател на Игрите.

Най-разочаровани от постъпката на Мани и Фейгин определено бяха Гого и Виктория. Алекса обаче не беше толкова краен в оценките си, което накара малцина да се усъмнят, че той също тайно се е надявал племето да се разпадне. Все пак това беше безценен шанс за него да се събере с любимата си Елица.

 

Верислав Туджаров от миналия сезон на "Игри на волята" също похвали Мани и Фейгин. "Да имаш смелостта да направиш такъв голям ход не е за всеки. Евала, момичета! Много пъти е било обмисляно през сезоните, но за първи път някой наистина го прави", сподели той в социалните мрежи. 

"Дори и да отпадне на следваща елиминация, пак е правилно решението й. Истината е, че Мани ви надигра брутално. Разби коалицията, която щеше да я изпрати на елиминация на следващ съвет", смятат някои от феновете в социалните мрежи.
 

Мани
Игри на волята


Всъщност доста е спорен въпросът дали останалите играеха честно спрямо коалицията на Мани. Нека само си спомним как Цецо "услужливо помогна" на Илиян да падне от въжето в последната му битка и така предначерта отпадането му от състезанието. Високият 2.10 съплеменник първо проведе доста сериозна психологическа атака срещу Илиян, използвайки обиди, а след това започна да подскача по въжето, виждайки как силите на "противника" се изчерпват.

Тогава Мани и Фейгин обещаха да следват плана, който са кроили заедно с него и да разцепят племето на Супергероите. Когато на Арената саботажът беше разкрит пред останалите участници, миньончето ясно даде да се разбере, че вече не е виждала мястото си в племето на сините. И когато Джаферович директно запита Мани дали ако можеше да върне времето назад би постъпила другояче, на което Мани отговори: "Като зная какви бяха отношенията в нашето племе...не бих“.
 

Мани
Игри на волята


Тук големият въпрос е дали Фейгин се превърна в жертва на пъклените планове на приятелката си и беше ли манипулирана от нея?

За всички е ясно, че крехката фигуристка е лесна за обработка, защото е добра и доста наивна. Но, нека да не забравяме и фактите, най-важният от които е, че тя също искаше да отиде в друго племе и конкретно да се събере с Георги, към когото изпитва нежни трепети. Също така Фейгин беше пределно наясно, че действията й ще доведат до края на Непобедимите. И въпреки това скочи с главата напред...

А и трудно някой може да каже, че лагерът на Виктория и Алекса не са правили опити да я манипулират. В последното състезание в понеделник, Фейгин се оплака на Мани, че останалите продължават да са враждебно настроени към нея. На този фон сърбинът и волейболистката веднага поеха контрола над Непобедимите и започнаха да раздават команди и сред тях още в първата седмица след обединението.