Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов отново изостри тона към Татяна Дончева от "Изправи се БГ! Ние идваме". Причина стана гостуването й в национална телевизия.

В национален ефир Дончева заяви, че "Слави Трифонов е психически и физически слаб".

Филип Станев: Дончева доказа с действията си, че такива хора като нея не трябва да са в политиката

Малко по-късно Трифонов, коментира гостуването й с пост във Фейсбук. Той заяви, че тя няма да бъде избрана на следващите избори.

Ето какво написа Трифонов:

"Всъщност, не беше на гости Татяна Дончева. Беше на гости вестник "Шок". Не - "Уикенд" беше. Не, не, вестник "Папараци" или вестник "Сензация". Абе, де да знам, един от тия беше. Защото заместник-председателят на парламента не може да гостува в национална телевизия и да говори такива лъжи и обиди. Без факти. Без доказателства. Без морал. Жълти. Гнусни. Унизителни. Защото, ако приема факта, че не жълт вестник, а заместник-председателят на парламента говори по подобен начин, трябва да приема, че ние сме избрали жълт вестник за заместник-председател на парламента. А това не говори добре за нас.

Но Татяна Дончева няма да бъде повече заместник-председател на парламента, даже няма да бъде депутат в парламента, защото няма да я изберат на следващите избори. Което говори добре за нас.", написа той.