Етър- 1924 почва контролите утре, среща Спартак /Варна/ в Трявна
Етър- 1924 почва контролите утре, среща Спартак /Варна/ в Трявна / netinfo
2000 пластмасови седалки във виолетово е поръчал строителния предприемач Дончо Караиванов за официалната трибуна на стадион “Ивайло”. Седалките вече се произвеждат във фабрика в Нови Искър и до средата на юли трябва да бъдат доставен във В. Търново. Те ще бъдат разположени в секторите на централната трибуна под козирката. Всяка от седалките е с ширина 45 сантиметра и облегалка. Веднага след доставянето им ще започне монтажа, като за целта вече са поръчани и необходимите дюбели. Сегашните седалки в централния сектор ще бъдат прехвърлени на изградените от Дончо Караиванов трибуни в източната част на съоражението.
С приключения ремонт на тоалетните на централната трибуна и поставянето на седалките стадион “Ивайло” вече напълно ще отговаря на изискванията на Лицензионната комисия на БФС и няма причини да не получи лиценз за провеждане на срещи от първенството на Западната “Б” група. Остава спортно- техническото ръководство на “Етър- 1924” да изгради отбор, който да побеждава и да носи радост на хората, които ще сядат на новите седалки по трибуните.
Първата контролна среща на “виолетовите” е в събота от 18 часа в Трявна със “Спартак” /Варна/. След края и старши треньора Велин Кефалов ще реши кои от дошлите на проби футболисти ще остави и кои ще освободи.