Дядо Коледа обясни пристигането си с влакче с факта, че няма сняг, по който да се движи неговата шейна
Дядо Коледа пристигна с влакче на тържеството за запалване на светлините на градската коледна елха и остави транспортното си средство, за да се возят на него децата на Разград. Това съобщиха от общината.

Община Разград

Със запалването на светлините на коледната елха и включването на светлините на новата коледна украса „Персеиди в нощно небе” официално бе открит и коледният базар в района на площад „Независимост”.

Община Разград

Започна изграждането на коледния базар в Разград

Приветствие към децата и техните родители отправи заместник-кметът Добрин Добрев. Той пожела на всички да са здрави, да изживеят светли и щастливи празници, да обичат Разград, защото той има нужда от всички нас.

Община Разград

Г-н Добрев насочи вниманието на децата, че в детския кът до паметника на Майстор Манол има голяма пощенска кутия, в която се събират писмата с желаните подаръци от Дядо Коледа и ги призова да посетят „Царството на Дядо Коледа”, а заедно с родителите си – и коледния базар с артикули за празниците.

Община Разград

Дядо Коледа обясни пристигането си с влакче с факта, че няма сняг, по който да се движи неговата шейна. Обяви, че влакчето остава през месец декември в Разград, за да се забавляват с него децата. То ще вози малчуганите на символичната цена от 1 лев. 

Община Разград

Община Разград

Община Разград

Община Разград

Община Разград

Община Разград